ayseee_012 Kbresn benim de bel agrım oluyor canım akintim da var. Bikac gündür de mide bulantim ve mide yanmam var
Edaaks Kbresn bel ağrısı, karnımda kasılma da oluyor ara ara akşamları ama rahatsız etmiyor fazla . Akıntım da var tabi bu şekildeyiz 🤷🏻♀️
Hasisinmelegi Benim akıntım aylardır var yataktan kalkınca akıp gidiyor günlük pede. Doktor normal dedi ağrım falan yok şimdilik çok şükür
Nzlkca Alt bölgemde ve karnımda ağrı oluyor benimde. Akıntı baştan beri var özellikle sabahları. Eskisi kadar hareketli değil bebeğim ama hareket edince sert vuruyor.
Nzlkca Kbresn ben yıkadım ama daha ütülemedim. Ütüleyip yerleştirmesi kaldı. Birde doğum çantası tabi
duyguyilmaz Kasilmalar korkuttu ama doktorum her sey yolunda dedi de rahatladim. Onun disinda bel agrisi ve sık idrara cikma var😞 Hazirliklar bitti 32de artik valizi hazirlayip hazir bulundurayim diyorum sizce erken mi kizlar?
Nur_elif Kızlar bende 32+3 haftalığım geçenlerde fazla kasılmam ve biraz ağrım olmuştu doktora gittim prospan verdi gece yatmadan alttan kullanıyorum bide ikinci bir magnezyum verdi kasılmaları engellemek için bebeğin başıda aşağıdaymış takip edelim falan dedi. Birkaç gündür kasılmalarım olmuyor du şimdi yine olmaya başladı karnım sertleşiyor bir iki dakika geçmiyor bide aşağıya baskı ve batma hissediyorum erken doğum belirtisi olabilir mi acaba size de oluyor mu
Hilaltgt Sırt ağrısı çekilmez oluyor karnım sert be çok hareket etmiyor bende çok endişeleniyorum bazen dua ediyorum hareket etsin bi tepki versin diye sanki beni duyuyormuş gibi hareket ediyor ara ara kasılmalarım oluyor belden kasıklarıma doğru çok sürmüyor gün içinde çık idrara çıkmamızda oluyor tabi hele de geceleri 😊rabbim herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻