Gulay_agayeva Kizlar lütfen yardimci olunuz sabah idrar testi yaptim silik cikti ama kanda hcg yaptirdim sonuc 0.78 cikti anlamiyorum neden boyle oluyor
Burcu2121 Gulay_agayeva kuzum çok düşük değil mi benimde 0.100 çıkmıştı ama yineden bi kaç gün sonra tekrarla inş istediğin olur🤲
Elininanasi Gulay_agayeva test bezen sehf netice vere biler.bezende yeqin cox yeni hamilelikdir belkede ondandir.en onemlisi qan testiidir
GizemBeidokhti Gebelik olması icin 25 in üstünde olması lazım bu deger gebe oldugunuz anlamına gelmez birkac gün sonra tekrar test yaptırın yükselme var mı
Elininanasi Gulay_agayeva can yaxsi olar insallah.belkede var ne bilirsen belke gec dollenmedir oncun qanda deyerin asagidi yoxdu Allahin isidir.insalalh olar canim
Zilan__zilan Gulay_agayeva birdefe mende test eledim 1 saat sora 2 xet oldu gettim qan verdim eyni sizinki kimi çıxdı mende şok oldum allah böyükdü haçan qismet etse xeyirli zaman odu inşallah tezlikle ana olarsız 🙏
Gulay_agayeva Elininanasi çox sağol bacı Allah razı olsun bele ureylendirirsen inşallah yaxşı olar cumlemiz ucun
Gulay_agayeva Zilan__zilan hee mende uje aybaşı oldum test yanıltdi meni inşallah Allah hamıya ana olmaqi qismeti etsin