Kaplannnn 14 haftalıkken gittim doktoruma %80 erkek dedi şuan 16 haftalığım daha gitmedim sizce değişir mi ? Ben erkeği çok karıştırıyorlar diye biliyorum doğru mu biliyorum ?
Hll Kaplannnn canm ayrıntılı ultrasona girene kadar sabret derim☺️Ama genelde erkekte yanlma olmaz. İki oglumda da yanılma olmadi. 12 haftalkken ne denildiyse o sekilde devam etti.
Eaa_00 Kaplannnn değişirr bana da öyle demişti doktor %70 erkek dedi sonra kesin kız dedi değişme ihtimali çok yüksek siz odaklanmayın en iyisi burda herkese yazıyorum umutlanmasınlar diye😂
ycllksa Kaplannnn yanılma olmuyor erkeklerde genellikle kız da yanılma oluyor , baştan erkek denildi bizede ve hala erkek 20. Hafta içerisndeyiz , erkek demişss bide %80 kesin erkektir 😘
Kaplannnn Çıkıntılık gördüğünü söyledi 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 14 haftalıkken gittiğim de ise %80 erkek dedi ama karıştırıyorlar diye kimseye söyleyemiyorum eşim herkese söyledi 🙈
zeyzey12 Kaplannnn bana 17 e kadar erkek denildi canım 17 den sonra kesin kız denildi o yüzden cinsiyeti 20 hafta olaan kadar pek bakma umudlanma bekle sabret bana da çıkıntııs var %80 erkek denildi şuan 33 haftalıgız hala kız
Esse Bsraermis8 https://eksiup.com/p/sg276342v2yz yaa bize de bakın lütfennn minik bi çıkıntı var dedi ama ben pek bir şey göremiyorum 😂
Rabiahnm Nursnr1 benim kesem fasulye gibiydi grçen hafta 12 haftalıktım yani doktor kıza benzettim yüzde yetmiş ihtimal dedi ama haftaya tekrar gel bir daha bakalım dedi alakası yok galiba keseyle