Gulsenerdem Selam kızlar 16 haftalık gebeyim. Bugün 3 lü tarama istedi doktor. 2 hafta önce de 2 li tarama yapmıştı. Bana biraz erken gibi geldi siz kaç haftada yaptırdınız 3 lü taramayı?
tugbaaaff Gulsenerdem benim doktorum üçlü test yapmadı bile . İkili iyi çıktı diye zaten 20. Haftada detaylıya gireceksiniz kromozomal hastalıkların belirtileri de orada görülüyor varsa bi şey .umarım bütün bebeklerimiz iyidir🙏
Gamm Gulsenerdem 20 haftalıkken yaptırdım 3 lüyü 18 den sonra yapılıyor diye biliyorum 12 16 aradı ikili de galiba . Google yaz canım haftaları çıkıyor taramaların
iremtzn Canım bende az önce böyle bi gönderi açtım 7+4 üz dün ilk muayenemiz vardı doktor benden de ikili tarama istedi inşallah normaldir 🤲🏻
Gulsenerdem Gamm 2 liyi 14 haftalıkken istedi 16 da 3 lü yaptı 2 hafta arası var canım erken geldi bana biraz
Per_i9 Gulsenerdem banada 12 haftalıkken 2 li test yaptirdi 2 hafta sonra Yani 19 haftalıkken gidip 3 tarama testi yapicam . Senin ki nı neden bukadar erken dedi anlamış degilim ama sen gene doktorunu dinle.
Gulsenerdem Per_i9 yaptırdım canım gerçi doktorum da oldukça tecrübeli ilgili bir doktor yanlış birşeye yönlendirmez heralde. Sorduğumda normal tam zamanın dedi.