Deletedmom2224 Nursnr1 o zaten sizin bebeğiniz değil ki 😀 ayrıca farkındalık yaratmak için koyuyorlar oraya bir iki gün görseniz ne olur hani kadın sağlığı için çünkü
Nursnr1 Deletedmom2224 aaaaa bebeğim değil miiii 😂😂😂😂😂😂 canım arkadaşım ya 😂😂 her hafta kontrol ederım diğer haftaya göre gelişimi nasıl kulaklar belirginleştimi vs diye o yüzden kalkmasını adminlerden rica ettim balım ❤️
Nursnr1 GizemBeidokhti yani bende bir tek benim sanıyordum❤️❤️❤️ bide bugün 11+0 olduk bebeğimin yeni gelişimini merak ediyorum ne var bunda bir sorun var mı diğer arkadaş kalsa nolur falan demiş kalmasını istemiyorum bu benım en doğal hakkım kimene ?
GizemBeidokhti Nursnr1 kalabilir ama mesela tiklayip acinca gitse iyi olur. Bende cok merak ediyorum bebegim ne aşamada, her sabah o resimlere bakıp mutlu oluyorum
Sunshine1 Nursnr1 benimde 10+6 bugün gördük uyuyordu sonra uyandı elleri kıpır kıpır. 4,5 5 cm ama bebek görüntüsünde artık kulaklar bile belli 😀🙏❤️
Nursnr1 Sunshine1 kız sen ne diyosun keşke bebeğimin dünki halini görseydin eller kollar şok oldu dr savaşıyordu resmen 😂 bş ayagını yakalayabıldık bak https://imgyukle.com/i/Emyw1P
Sunshine1 Nursnr1 şuan hastanede yatıyorum bu gece burdayız ama çok şükür Allah’a 🙏 bişey yiyemediğim için güçten kuvvetten düştüm yine