Ltfy Monna kesinlikle bende genetikle alakalı olduğunu düşünüyorum bizde 3750 doğmuşuz. Birde ben 53 kiloda kaldım bebek de biraz kiloya gidince normalde zorlanma dikkat et dedi 🤷🏻
Rbs111 Ltfy benimkine 32. Haftama 2-3 gün varken 2263 çıkmıştı ama korkma bence bende çok korktum şimdi 35. Hafta oldum geçen sadece 1 hafta ileride çıktı . Normal düşündüğüm için sevindim tabi😍 ne zayıf ne şişko olsun yeterki sağlıklı olsun ve normal Doğumda beni zorlamasın yeter😂😂 ayrıca 8 aydır hiç yemek yiyemiyorum özen göstermiyorum vitamin kullanmıyorum midem kaldırmıyor yani. Kilo alması kesinlikle yapısal
Ltfy Rbs111 ayy İnş normali düşündüğüm için korkuyorum 4 kilo nun çıkışı zor olur dedi doktorum biraz esprilidir kendisi 😋
Hilaldenerieser 32 haftalıkken gittim boyu 42 cm kilosu 1.900 dedi haftama göre iyiymiş kilosu.. suan 32+5 im kaç olmuş bilmiyorum 35. Haftada yine gidicem bakalım umarım kilo alır bebeğim🤰🏻🌸
smyyekya Ltfy az once ciktim ben de doktordan 31+5 haftaligim bebek 45 cm kilosu da 2400 aynen doktor sok geciriyor ve normal dogum yapmaniz cok zor gorunuyor dedi🙁
Gamzee21 Ltfy yok ya ne fazlası normal gayet, Ben 35 haftalıkken 2.700du yani gayet normal ne salak doktorlar var ya 3.600-700 gibi doğabilir