Ygmr_kyl Hanımlar acilen detaylı ultrason için bi yer bulmam lazım, izmir içinde uygun fiyatlı bildiğiniz bi yer varsa lütfeeeeen yazın :(
rabiaa_ Ygmr_kyl Kaç haftaliksin canım ben ayrıntılı ultrason için özel sada hastanesinden randevu aldim muayne ücretiyle birlikte 200 tl tutuyor.
BirVeraAnnesi35 Ygmr_kyl vaktınız varaa devlete gidin derim dışarısı pek uygun olmayabilir ben egepole gidiyorum değişmediyse 190 tl ydi
Faizecakal Ygmr_kyl Ben Alsancak MR da yaptırdım 2 ay önce 150 liraydı doktorum anlaşmalı diye mı bilmiyorum ama olsun olsun ne kadar fazla olabilir ki 450 vermekten iyidir.
espalp Ygmr_kyl Südekan Klinik Hasan Yıldız’a gitmiştim mayıs ayında. 400 tl ödemiştim. Çok memnun kalmıştım 🙏🏻 Yaklaşık 40, 50 dk sürmüştü
Gozdemalgac Valla canım uygun fiyatlı çınarlı var. Ama perinatolog değil radyolog bakıyormuş ben o nedenle alsancakta bir muayenehaneye gittim 1 saat herşeyine baktı doktor 450 ödedim çok memnun kaldım
Nurefsan35 Tınaztepede Serkan güçlü profosör 450 TL ücret i çok ıyı ılgılenıyormus bır buçuk saat kadar.devlette tepecık de ıyı bakıyor
Nurefsan35 Ygmr_kyl bencede 450 pahalı onemlı acil bı durumunuz yoksa zaten bence devlete gıdın.guzel bir yer özel dıyorsanız ücretler böyle
Nurefsan35 Ygmr_kyl birde egepol de uygun ama onları perinatologlar yapmıyor radyolog yapıyor.ege unıverstesınde de doçent ler var 200 lira ama direk alamıyorsun onlara randevu önce kadın doğum a gıtmen gerekıyor orda
Nurefsan35 Ygmr_kyl zaten devlet aynı gün yolluyor onemlı bı durumunuz varsa.yoksa da yıne aynı gün radyologlar bakıyor.
Ygmr_kyl Nurefsan35 hepsi pahalilasmis daha yeni aradm egepol 300 tl dedi, devlete normal kadın doğuma randevu aldiğimda aynı gün radyolojiye yolluyor mu acaba yoksa başka bi tarih mi veriyor
Nurefsan35 Ygmr_kyl evt bende öyle olmustu bende 4 hafta önce gttım sen sabah muayneye gıt.ogleden sonrada ayrıntılı ultrason için gel dıyorlar
Nurefsan35 Ygmr_kyl benim öyle oldu .hatta daha sonra risklı gebelıklere de gitmem gerekti sıvı azlığı nedenıyle yıne aynı gün rısklı gebelıklrde perinatologlar baktı
Karan Karataş hastanesine gidebilirsin 250 tlydi en son ben şimdi 36 haftalığım zam gelmiş olabilir bi ara istersen tavsiye ederim.