Ebrs Uzunyolculugumuz umay👍 masal, inci, yasemin, gökçe, duru, damla kızım olsaydi bunlardan birini koyardım
Gulshirin1989 Benimde kızım olucak insallah Aymira olucak.kimseyede sormadım ben taşıdım ben koyucam😁@
Uzunyolculugumuz Musel evet canim kayinpeder kaynanadan yana skintim yok karismiyolar zamaninda bize karistilar biz karismayiz dediler cekindigim sadece dede o da cok aksi bisey
Berdogan Bende 36 haftayı bitiriyorum daha ikinci isim bulamadım Ilk kızım Hatice Lenâ 2. Kızıma Zehra .... ikinci isim yok 🙄 Zehra Lina düşünüyorum ama emin olamıyorum 😳
Piraye Bende kızıma Afra İsmini düşünüyorum ama yanına bir isim daha koymalı mı tek mi olmalı bilemedim Afra Nil Afra Ada Afra Nur 🤔
Pinkberyy Uzunyolculugumuz kızımın adı Melek Nil💜 Nil ismini özellikle cok begenerek koydum🙂 melek babaya ait
Lsbebisim Uzunyolculugumuz Aklımdaki isimler Hüma, Belinay 😍 ama daha net belli değil kızımın olacagı o yuzden bende karar veremedm
ilknurr34 Bende zeynep isminin yanına ikinci bir isim arıyorum bir türlü karar veremedik zeynep asel, zeynep ada, Zeynep armin kararsızım sizce hangisi 😊
Ipek86 Uzunyolculugumuz eliz'i coook begeniyorum fikir olsun, eger benimkide kizsa Mina olucak insallah🙏🏻
Skn23 Eylül alya düşünüyorum da kimseye beğendiremiyorum😁 Benimde kafam karıştı 33 haftalık hala ismi yok 😂