Htcens12 Merhaba arkadaşlar bende hepiniz gibi bütün gebelik sürecimi burda Doğum hikayelerini okuyarak geçirdim bana çok faydası oldu Doğum anında sanki 10 kere doğurmuş gibi tecrübeliydim Hapy Mom sayesinde 🙏 gelelim hikayeme 35+3 te aniden ayaktayken çamaşırımın ıslandığını farkettim WC ye gittim hemen suyumun gelebileceğine ihtimal vermedim çünkü daha çok erkendi arkasından 5 gün sonra doktor muayenesine gittim doktorum suyumun azaldığını söyledi beni farklı farklı birkaç tane usg ye yönlendirdi hepsi en son 4 boyutlu usg çekildim üniversite hastanesinde perinotolog tarafından oda bebeğin 10 gün geriden geliyo suyun azaldığı için gelişememiş dedi 4 gün sonra gel bakalım tekrar suda azalma varsa alalım bebeği dedi beni eve gönderdi . Aradan 3 gün geçti yarın hastaneye gitçem diye bütün çantalarımın son dokunuşlarını yapıyorum ben tabi neolur ne olmaz diye sonra evimi temizledim biraz uzanayım dedim yatağın üzerine bi 10 dk geçti karnımdan bişey koptuğunu duydum sesini bile duydum ama pot diye bişey düştü aşağıya sonra karnıma bi ağrı girdi çıktı hemen ayağa kalkmamla yine çamaşırım ıslandı su geldi ama öyle şar şar bi su değil hemen çamaşırım ıslanacak kadar tabi benim elim ayağıma dolandı eşime seslendim hemen tuvalete gitmek istedim büyük tuvaletim var diye zorladım kendimi WC de ama yapamadım ( meğer o bebekmiş az daha evde doğuracakmışım) 😊 belimden aşağıya duş aldım hemen eşyaları aldık çıktık, benim oturduğum yerle hastane arası 1 saat mesafe tam gidiyorduk belki çok ciddi bişey yoktur dedim eşime hemen oturduğumuz yerde eski bina devlet hastanesine uğradık iyiki uğramışız çünkü zaten yetişemezmişim Balıkesir’e hastahaneye 🤷♀️ Ebelerin olduğu kata çıktım başıma gelenleri anlattım beni doğumhaneye aldılar eşimede koridorda bekle sizi Balıkesir’e göndericez burda kadındoğum doktoru çocuk doktoru yok bugün dediler hastayı kabul edemeyiz dediler neyse doğumhaneye girdim o iğrenç koltuğa oturttular beni ilk önce ebe direk elini daldırdı kızım sen doğuruyorsun nasıl bukadar rahat durabiliyorsun dedi bana meğer açılmam tam olmuş bebeğin kafası aşağıya inmiş beni ordan indirip nst ye bağladı diğer tarafta sancım çıkıyordu nst de benim ellerim ayaklarım zangır zangır tabi hemen kalk Doğum masasına geçelim dedi bana bi anda başımda 3 kişi belirdiler Doğum var dediler kendi aralarında sonra bana sancın gelince haber ver ıkın dediler 4. Sancıda ıkınarak melek oğlum dünyaya geldi içimden sanki balık kaydı gibi oldu , oğlumu kucağıma vermelerini çok isterdim o an o korkuyla panikle buna çok ihtiyacım vardı yanlız hiç vermediler direk götürdüler benimde dilim tutulmuştu zaten bişey diyemedim yanlız eşimin gelmesi için orda bi temizlik personeli abla vardı o karnıma masaj yaptı eşimin düşmesi bi 10 dk yı buldu , benim için en zoru dikişti kızlar canımdan can koptu öldüm öldüm tekrar dirildim o dikişler bitene kadar ya kadın fazla uyuşturmadı yada eli çok ağırdı çünkü kendimi kasmaktan kalçam kollarım mosmor olmuş toplamda 6 tane dikişim oldu ardından masadan kalkıp tekerlekli sandalyeye oturttular beni direk odaya götürüp yatırdılar o pis kıyafetlerle ne doktor gördüm ne çocuğum muayene edildi sadece 2 tane ebe gördüm Doğum anında o kadar ertesi sabah taburcu kağıdını odaya personelle gönderdiler ilaçlarımıda yazmışlar çıkabilirsiniz dediler neyse bunca kötü şeylerin yanında tek güzellik oğlum kucağımdaydı şükürler olsun kötü şeyler yaşamadan evimize geldik 💪🤲👼🏻 Oğlum 2.700 doğdu 2 gün sonra doktor muayenesinde 2500 e düşmüş şümdi 12 günlüğüz 2850 civarındaydık en son bol bol emzirmeye çalışıyorum uzun oldu arkadaşlar hakkınızı helal edin 🙏 Doğumdan sonra ilk 1 hafta başıma gelenler çok zordu ama şükürler olsun şimdi çok iyiyiz . Hepinizin Doğumu su gibi kolay geçsin inşallah 🧡🥰
Iremgokce Htcens12 nasıl bu kdar kolay oldu canım yaa maşallah sana valla hamilelikte nasıldın çokmu haraketliydin neydin yani merak ettim ☺️
Kayabusra35 Htcens12 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza benimde oglum böyle süpriz yapsa keşke birden gelse 😄 37+2 yim bende bu arada saglıklı olsunlarda neyse bekleriz🐣
Htcens12 Iremgokce son zamana kadar hep çarşı Pazar gezdim ama özellikle yürüyüş spor yapmadım hiç açıkcası . Allah dağınaa göre kar veriyo cidden bi tık fazlasını kaldıramazmışım ben zaten 🤲
Htcens12 Hanzadeilknur inşallah herkesin Doğumu benimkisi gibi ne olup bittiğini anlıyamadan olsun rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun 🙏🤲🧡👼🏻
Htcens12 Kayabusra35 hep içimde oğlumun erken geleceği vardı zaten hep 40 haftaya kadar beklemeyeceğini tahmin ediyordum allahım gerçekten sizede çoook kolay doğumlar nasip etsin 🙏