Ftmnr0203 Smraozn12 deme öyle demee 😅🙈 uyu uyu diyorlar hep uykusuz kalacaksın diyorlar ama onlar öyle dediği için daha çok sabahın köründe kalkıyorum yani bu psikoloji beni daha yoracak 😅
Smraozn12 Ftmnr0203 hiç sorma gecenin Bi yarısıda yatsam sabah erkenden kalkıyorum psikolojik sanırm 😂
Mervesila35 Ftmnr0203 gerçekten böyle sanki tırnaklarını geçirip çıkarın der gibi bi acı genelde kaburgamın altında oluyor eşimde diyo ki delmek bu senin karnını o derece acıtıyor yani 😅😂😂😂😂
Ftmnr0203 Sesem Yaaa gerçekten mi çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah prenses 💕 ben de hep kız istedim ama erkek çıktı sağlıklı olsunlarda gerisi çok ta önemli değil
Ftmnr0203 Esraygtf nasıldı tam olarak böyle kalp atışı gibi değildi benim o yüzden emin olamadım pıt pıt diye değil yani bişey dokundu yani içeriden 😍
Esraygtf Ftmnr0203 yok benimde kalp atışı gibi değildi cok kücük bi iktirme hareketi yaptı. Karnımın üzerine kitap koymuştum okuyordum o hareket etti öyle emin oldum bebek olduğuna 19. 20. Haftada hareketleri daha hissedilir oldu. Simdi cıkacak dısarıya az kaldı😂
Ftmnr0203 Sesem işte ben de öyleydim kız ıstiyorum ama erkek olacak dedim öyle de oldu gerçekten olsun hayırlısıyla gelsinler inşallah çok sevindim sizin adınıza 💕
Ftmnr0203 Esraygtf elimi koyunca baktım bir de elimle de hissettim ama dediğim gibi emin de olamadım aynı sizin dediğiniz gibi oldu bugün 😍 Sağlıkla gelsin inşallah 💕
ballicoreklerim Ftmnr0203 22 haftamdayım suan karnımın üzerinden tak diye dokunmaları tekmeleri belli oluyor 😂😂😂 o haftalarda bisey kayar giderdi ve pıt pıt olurdu az kalmış canım sende şiddetli hissedeceksin ❤️🙏
Balimkiz Ftmnr0203 bende ilk 17 de belli belirsiz hissetmiştim canım 18 de bi ara hiç hissetmedim şimdi 20 olduk baya baya hissediliyo artık 🤗