Yyesimm89 Tugbayucesoy bende de korkular var ama panik atak var bende sezeryan dan daha çok ürküyorum 😩
Tugbayucesoy Yyesimm89 hayırlısi olsun hakkımızda sezeryan olursan da tam anestezi yaptirirsin canım inşallah kolayca atlatırız dogumlarimizi
Yyesimm89 Tugbayucesoy amin inşallah canım her türlüsü zor doğumun Allah yardımcımız olsun cidden yaklaştıkça endişe korku artıyor 😩
casper12 emine1408 ben de dilek hanıma gıdıyorum memnunmusunuz seseryan yapıyormu daha cok nırmalcı mi acaba
emine1408 casper12 henüz doğumla alakalı konuşmadık.bu hafta nst ye giricem ve kontrollerim 2haftada bir olacak. Doktor değiştirmedim hiç memnunum.bir arkadaşım da aynı doktora gidiyordu;doğumu normaldi. Sezaryen doğuma da giriyor diye biliyorum
Zeeehra ALeyna61 gittikden sonra banada anlatirmisiin. Bende birkeren gittim baska bi doktora ama hic memnun kalamadim ve oyuzden cok ayagimda cekmiyo daha
ALeyna61 Zeeehra bende hiç kimseye gitmedim çok övdüler gidecek oldugum doktoru bakalım ben sıze haber veririm
Tugbayucesoy Yyesimm89 yok canım gitmedim haftaya cumartesi gidecem bugün bulunduğum ilçede nst ye girdim sancm çıkmadı .sen de gidince yaz canim
Yyesimm89 Tugbayucesoy çatı dar canım sezeryana tarih aldık bu cuma günü saat 7 de yatışım yapılacak Allah nasip ederse alttan muayene biraz acıyormuş ama abartılacak kadar değil ama ben normal yapamaz mışım zaten onu anladım
Tugbayucesoy Yyesimm89 hayırlısi canım Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin çok az kaldı yavrunla kavuşmana :)
Yyesimm89 Tugbayucesoy Amin canım inşallah darısı başına inşallah sağlıkla alalım kuvagımıza bu arada geçen ilçedeyim demiştin hangi ilçede oturuyorsun