Ays007 Kızlar benim sürekli gittiğim doktorum 33. Haftada nst istedi ama başka şehire taşınma sebebiyle oraya gidemiyorum bulunduğum şehirde özel hastaneye gidicem özel hastanede nst’den ücret alıyorlar mı ve 33. Haftada nst’ye girebilirmiyim yoksa doktor ne zaman uygun görürse mi alıyor nst’ye şuan 32. Haftamdayım biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın tecrübesizlik şimdiden teşekkür ederim 😔❤️🤗
zynpgdkl Ays007 şehir şehir değişiyor mu bilmiyorum ama bizim burada özel hastaneler 35. Haftaya kadar ücretli 35 den sonra ücretsiz..
Sevda41 Ays007 hastaneden hastaneye değişiyor sanırım o benden alınmadı iki defa girdim. 32 den sonra iki haftada bir düzenli olarak gireceğiz artık 🙏🏻
Ancelina Ays007 ben erken haftada Nst yaptırmak zorunda kaldım. 20 lira ödedim hastaneye. Özel hastaneydi.
Ays007 Sevda41 inşAllah benim de bulunduğum şehirde ücretsizdir hastaneyle konuşmak lazım o zaman teşekkür ederim 🤗❤️
yagmur_annesi Ays007 bana 32 den sonra sürekli nst istemisti her kontrolumde ozelde de tabiki ucret aliyorlar