Kdzeregli Kızlar bu sabah bulantıları kaçıncı haftada bitiyor? Sabah olmasın diye dua eder oldum şu an 6+3 üm
Ness61 Kdzeregli 6. Hafta da başladı benim de 7+2 yim her gün dua ediyorum geçsin diye sabahları hiç bsey yiyemiyoruz mi ve boş mide ile saatlerce öğütmekte kafam da ki agrıdan ayakta duramıyorum 🥺
Senaysn Ness61 bende aynı 7+2 yim ve aynı sekildeyim canım. Bas agrısı fena halde. Bulantı desen aldı basını gidiyor. Rabbim yardımcımız olsun 😔 bana bulantı hapı verdi o biraz iyi geliyo ama uyutuyor sürekli 🤦♀️
Ness61 Senaysn dün sağlık ocağına gittim ilaç tavsiye etmiyorum dedi doktoruna sor yine de dedi kalp atışını da duymadan bsey yapmak istemedim siz duydunuz mu kalp atışını
Senaysn Ness61 bana doktorum yazdı valla canım araştırdım içmeden de zaten gebelikte kullanılırmış. Duydum canım ben kalp atışını 🥰
Senaysn Ness61 duyarsın canım aynen tedbir amaçlı dinletmiyor bazı doktorlar doğrusu da o bence 🥰 sağ Salim alalım kucağımıza ❣️❣️
Ftmrmzn Ben 8. Haftayim prilam dr kullaniyorum sabahlari ac karnina iciyorum cok iyi geldi ama cok uyutuyor olsun mide bulantim kusmam gecti geceleri tekrar başlıyor bulantı bidaha iciyorum
Ftmrmzn Senaysn 10 mg zaten mg cok az ben saglik ocağına gittim aile hekimim verdi icebilirsin dedi iciyorum ben icmezsem sabah olmuyor zaten
Senaysn Ftmrmzn çok şükür ki ilaç içince geciyor. İçtiği halde fayda etmeyenlere Allah yardım etsin 😣
kbrgndz başucunuza leblebi ya da sade çubuk kraker koyun sabah uyandığınızda yatakta yatarken kalkmadan biraz yiyin öyle kalkın o zaman bulantı başlamıyor ben ilk haftalarımı o şekilde atlattım
Kbraergl_1 Kdzeregli canım bende öyledim 6 haftamda başladı 12 haftamda bitti çok şükür yine bulanıyor ama kusma falan yok çok şükür allah yardımcın olsun
minik_kalp_ Kdzeregli 19. Haftadayım hala bitmedi o yüzden sabahları kalkmıyorum yatıyorum erken kalktığım an daha çok midem bulanıyor