Sermec Yenianneadayi2208 canım ben de ilk aşıyı 17+2 de vuruldum ikincisini de 21+6 vuruldum erken degıl canım
Yenianneadayi2208 @Sermec @Duyguluuu sonuçta erken olsa neden yapsınlar bir hamile biz değiliz nihayetinde ve ilk tetanoz aşısı yaptıkları kişilerde biz değilizdir.İşte yorumları gördükçe insan evham yapıyor.Her söylenilene de kulak asmamak lazım aslında 🙆🏻♀️
Duyguluuu Yenianneadayi2208 evet canm doğru diyorsun yorumları görünce insan kafası karışıyor yoksa niye çagirsinlar her sağlık ocağı farklı demekki
Tlysfk İlk dozu hatırlamıyorum ama ikincisini 28.haftada oldum. Beni de aramadılar arkadaşım dedi aile hekimine gittim hamile olduğumu görememişler o yüzden çağırmadıklarını söylediler, şimdi takip ediyorlar ama. Sizde bence bir gün gidin aile hekimine😏
EDT Duyguluuu Sağlık ocağı 17. haftada vurmak istedi doktoruma sordum bende 17 haftadan itibaren vuruluyor zaten sakıncası yok dedi bu hafta da ikinci dozu vurdular çok şükür bir sıkıntım olmadı
EDT Yenianneadayi2208 Ben doktoruma sorduktan sonra vuruldum bu hafta da ikinci dozu vurdular sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Yenianneadayi2208 EDT bende aşı öncesi doktoruma gidicem zaten sorayım nolur nolmaz.Benim kanamalı geçiyor gebeliğim belki yaptırma ya da yaptır der bilemedm ☺️
Bilgeninannesi SnmTt benim erken doğum riskim olduğu için doktorum vurulmayacaksın dedi. Kafanıza göre sağlık ocağına gidip vurulmayın önce doktorunuz söylesin ona göre gidin. Sonuç olarak bazı riskleriniz olabilir bunu da ancak doktor bilebilir. 😊
SnmTt Bilgeninannesi ben zaten aşıdan yana diilim yaptırmak istemiyorum ama doktor illa yaptır derse dinlerim onu. Benimde çok kanamam oldu sonradan geçti ama iğnelerle falan belki bana da uygun görmez sormadan yapmamak laZım dediğiniz gibi.