Sinemozdem Kızlar selam, Geçenlerde burada bi yerde okudum rüyada hangi cinseyeti görürsen tersi çıkıyor diye ben hamile kaldığımı öğrenmeden ve öğrendikten sonra ilk zamanlar hep kız gördüm rüyamda eşimde öyle ama 12. Haftadayız 2 seferdir erkek çocuk doğurmuş görüyorum.etrafımdaki insanlarda genelde oğlun olacak senin diyo bundan mı etkilendim acaba?rüyasında görüpte cinsiyet öğrenen var mı?
Ndrkbr Sinemozdem hep evin kapısının eşiğinde kız bebek ayakkabısı görürdüm ama oğlum olacak hayırlısı ile
sofika Sinemozdem Yani canım ben hep oglum olcak diye hissettim hala oyle hissediyorum.Ama bazı dr erkek bazıllerı kız diyo henüz netleşmedi.Ama etkilenmiş olabilirsin ben bu ara hem koz hem erkek görüyorum rüyamda🤔
Seymasezer Sinemozdem eveet ben rüyamda oğlum olduğunu gördüm 3-4 hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde rüyam doğru çıkmış ♥️
R_abia Sinemozdem Rüyamda 2 kere erkek bebeğim olduğunu görmüştüm kendimi çok kaptırmıştım hatta erkek diye ama kızım oldu 😂
Sinemozdem sofika valla bende hep kız hissetmiştim ilk zamanlar ama herkes senden erkek annesi olucak diyince kafam karışmış bende şimdi kendimi ona şartlandırıyorum demekki:)
Iimran Sinemozdem nedendir bilmem bende bekarken bile hep ilk bebeğim erkek olsun istemiştim hamile olduğumu öğrenince bi kaç kere erkek gördüm rüyamda hep erkek dedim içimden malum oldu bana dedim ama tam tersi kızım olucak 🥰😊
Firdevsi Ben hamile kalmadan 2 ay önce oğlum oldugunu kucagımda gezdirdigimi gördüm hamile kalana kadar gördüm halan görüyorum oğlum olucak Rabbim kısmet ederse
Gizemebrr Bende kızım olduğunu görmüştüm iki gün sorna kontrole gittiğimde kız olduğunu öğrendik 😊 şimdi 16+6 hamileyim pazartesi gitcem kontrole bundada erkek diye görüyorum ama hayırlısı sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
Seda_123 Sinemozdem Ben hep erkek gördüm kız istiyordum tabi rüyamda hep erkek görünce birde cevredekiler seninki erkektir diyince erkek olacak galiba diye düşünmeye başladım ama kızım olacak 27haftalığım 😁
Sinemozdem Seda_123 banada herkes erkek galiba diyo neye göre diyolar anlamadım ama bende ondan etkilendim sanırım
H_minsna Sinemozdem Hep erkek eldiveni görmüştüm elimde eşimde aynı şekilde erkek bebek goruyordu ama kız bebiş imiz oluyor 😂
Aysse-03 Canım bende hamileliğim başlarında hep kız çocuğu seviyorum sallıyorum kollarımda gördüm hepde içime doğan kız çocuğuydu 16 haftada kontrol erkek olduğunu öğrendim İnan cok mutlu oldum Allah’ın bir armağanı o bana sağlıklı çocuklar versin allahım hepimize
Ozgemlym Sinemozdem rüyamda kucagıma erkek bebek vermişlerdi ama kızım olacak allahın izniyle ☺️🙏🧿 sağlıkla gelsinler
fatmaaeminn Sinemozdem bn görmedim ama eşim oğlumda erkek olacak diye rüya gormus erkek oldu .bunda da kız görmüş kızımız olacak 😂😄adam mübarek insan galiba..🤷😅😂
Sinemozdem fatmaaeminn benim eşimde bir kere gördü ondada kız gördü ben bi kız bi erkek görüyorum habire babalarınki daha kuvvetli oluyo bazen demekki