ozlemkaramann Merhaba anneler Bebeğiniz kıyafetlerini nevresimini hangi programda hangi deterjan ile yıkıyorsun uz acaba
eglhnztrk ozlemkaramann ben dün 30 derecede kısa programda yıkadım. Sonra bir tur daha sadece durulama yaptırdım. Uni baby nin sıvı deterjanını kullanıyorum. Renklerine göre ayırıp yıkadım. Ama doğru mu bilmiyorum ilk defa yıkadım canım☺️
37aysgl ozlemkaramann baby me granül sabun aldım uni baby yumuşatıcı aldım 30 derece de yıkayın diyorlar bebek kıyafetlerini bide kokularıda güzel
simgecan ozlemkaramann Dalan roxy aldım çok memnunum 30derece kısa programda yıkayıp ütüledim hepsini
Pisi Sıvı çamaşır suyu önermiyorlar. Durunun haci Şakir’in toz deterjanları var granüllü onlar daha diyorlar. Bende daha yıkamadım ama bunlardan birini almayı düşünüyorum. Muhendisinoglu diye bir site var instagramı da var. Tüm çocuk ürünlerini inceliyor. İçinde neler var yazıyor hep.
Gozdemalgac Pisi bende tam tersi granül sabunu önermiyorum bebek programında yıkadım ona rağmen kıyafetlerde sabun artığı bıraktı. Ben greenclean ile yıkadım çok memnunum
Pisi Gozdemalgac zaten bir kere değil iki kere durulama yapın diyorlar. Arkadaşım çocuğu 6 yaşına geldi hala kalıp sabunu rendeleyip yıkıyor ve iki defa durulama yapıyor. İkincide de sabun köpürüyor diyor.
gamzeygt ozlemkaramann Duru granül ile yıkadım canım 30 derece sonrasında da ek bi durulama yaptım mis gibi oldu.Çamaşır miktarına göre ölçüyü ayarlayabildikten sonra hiçte kalıntı bırakmadı şahsen 😁🥰Memnunum.
Mucizemm2 ozlemkaramann dalan marka %100 zeytinyağlı dogan kuru sabunun kullanıyorum kokusu hoş fakat dalan roxy gibi bebek kokusu yok bıldıgın temizlik kokuyor🤷♀️
turker_meryem_yavuz ozlemkaramann kıyafetlerini 30 derecede kısa programda, nevresim tarzı şeyleri 40 derecede normal programda yıkıyorum. İyice durulama yapıyorum, kalıntı vs kalmasın diye. Deterjan olarak Dalin doğal sabun bazlı sıvı bebenk deterjanını kullanıyorum.
bebegineasikanne ozlemkaramann Dalin sıvı deterjan kullanıyorum yumuşatıcısıyla birlikte ve genelde 30 derece de yıkıyorum
Esraygtf ozlemkaramann ben roxy kullanıyorum 30 derecede yıkadım ilk yıkamada durulama 5 kez yaptırdım sabun kalıntıları anca gidiyor
canimoglum53 ozlemkaramann omo baby ile 30 derecede kisa programda yikadim canim :) sonra ekstra durulama yaptim ne koku ne baska bisey mis gibi oldular. Bende senin gibi burda cok arastirdim yada muhendisoglu sayfasina cok baktim ama herkes baska birsey kullaniyor malesef ortak karar bulman cok zor🙈 ama bunlardan birinden fikir edinebilirsinn