Beyzauyar Bebeğim 10 haftalık olması gerekirken 5 haftalık gelişmediği için kürtaj olmam gerekiyor canınız acıyormu sonrasında ne zaman tekrar hamile kalınabilir bilgi verirmisiniz 😔
DiplomaliEvHanimi Genel anestezi yapiyolar canim Bana inceden alttan ve agizdan hap verdiler kanama baslayincada uyutup yaptilar 15dakka suruyo sonra ayilinca 1.2saat adet sancisi gbi alt karnin sizlio ama inan her ay cektigimiz sanci kadar 10.15gun kendine dikkat etceksin sicak tutcaksin ara ara lekelenmen oluyo sonra ben 37.gun ilk adetimi oldum kadindan kadina degisiyo 45.47gune kdar uzayabiliyo endise etme. Benimkide 9olmasi gerkirken 7de kalmisti kalbi durdu Yeniden tabiki kalinabiliyo ama doktrlar 3ay korunun diyo. Ben 1ay korunmustum sonra yeniden biraktm korumayi allahin taktiri canim bazilari adet olmadan kalio bazilar 1sene sonra. Zaten rahim hazir olunca bebek sana tuinur
minik_mucize Benimkide alttan ilaç verdiler kanama başlayınca anestesi verip kürtaja aldılar 15 dk kadar sürdü uyanınca hemen ağrı kesici iğne yaptılar agrıda olmadı aynı gün taburcu oldum.yanlış değilse 41. Gün adet olmuştum doktor korunmana gerek yok demişti. Ama ilişkiye ara verdim bir süre cünkü enfeksiyon felan kaparsa tıkanıklık olabiliyormuş.