Cnncagman Kızlar merhaba dün alttan muayene olmak için kontrole geldim açılmam yok ama nstde sancılarım fazla çıktığı için doktorum yatış verdi 3. Serumu taktılar birsürü haplar birde ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bakıcaz olmazsa sezeryan olacak dedi normalde 34 haftalık ama 33 hafta gördü benim durumumda olup eve gönderilen var mı acaba?
Real Cnncagman eve gitmeyi neden düşündünüz hastanede olmanız sizin için daha iyi muhtemelen şuan doğum gerceklesmesin diye uğraşıyorlar .ins hayırlısıyla kavuşursunuz .hiç stres yapmayın Allah kolaylık versin .
tugbadm Cnncagman benim de bugün 90 ve 60 çıktı bunlar ne anlamadım ama doktorum gayet normal dedi bilemedim ben sancılar mı
Alpi Cnncagman kesinlikle başka bir doktora görünün. 35. Haftada aynı şeyleri yaşadım benim sancılarım 100 ü gördü serum hap ve ciğer geliştirici iğne yaptılar ve sancılar durduruldu şuan 38 haftalığım.
Cnncagman Real Tprkncr kızlar nstde sancılarım 99 kadar çıktı açılma olmadığı için sezeryan a alıcak hafta sonu hastanede olmuyor riske atamam dedi
Tprkncr 34. Hafta da aynı durumu yaşadım. 1 gece kaldım hastanede. Ertesi gün eve geldim acılma olmadığı icin. Şuan sürekli yatıyorum
Tprkncr Cnncagman bence yaptırmayın. Benim sancılarım da 80 a kdr cıktı ama doktorum teklif bile etmedi. İlaclar la tutmaya calışıyor. Başka bir doktora görünün doktorunuz dan emin değilseniz tabi
Cnncagman Real hastane prosedürü olarak nöbetçi kadın doğumlular var ondan mesai saatleri dışında gelmiyor🙄
cananoztrk Bende şaşırdım benımde 33haftada sancılarım 100un ustunde cıktı bırde 20dk da 5kere falan banada serum cıger gelıstırıcı ıgne yapıldı bırgun hastanede kaldım daha sonra doktor sancılarımı durdurmak ıcın hap verdı bır hafta onu kullandım ve suan 37haftaya gırıcem sancı yıne cıkıyor ama acılma olmadıgından beklıyor doktorumda bundan sonra rahat olabılırsın dedı