Erbualp SedefUygun ikili test için gittim gelişimi önde gidiyor 12+4 günlük . Ama cinsiyetini bana söylemedi emin olmak için iki hafta sonra kontrole gittiğim de söylücek
SedefUygun Sseydoss Geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın kanama herkeste var emin ol biz her hafta doktordaydık düşük dediler dış gebelik dediler zamanla kesildi kanamamız
Adimadim SedefUygun evet bugun doktorumuz 11+6 dedi biz 12 biliyorduk amaan 1 gunden bir sey olmaz birde doktor cinsiyet tahmininde bulundu 😁
SedefUygun Adimadim Aa tahmininiz ne ? bana geçen hafta kız gibi dediler ama aybaşında kontrolüm var bakalım o ne dicek 😂
Adimadim SedefUygun %70 erkek dedi bize farketmez ikisinde de cok sevinecektik zaten ama cok sukur saglikli hayirli olsunda 😊
Feyzazdra Adimadim nasıl tahmin ediyo mesela sizede gösteriyomu yağrın 12.hafta doktora gitcem thminde bulunurmu
Adimadim Feyzazdra ultrasonda bakti soyledi yaa bacaklarini falan gordumde pek anlamadim ben zaten %70 erkek dedi net demedi
SedefUygun Feyzazdra Eğer cocuk gösterirse bi tahmin de bulunabilir ama 15.16. Haftaya kadar emin olunmuyormuş sonradan cinsiyet değiştirenler çok oluyo mağlum
Feyzazdra SedefUygun aslında cinsiyet degişmiyor ikiside tam anlamıyla oluşmadgı için karıştrılıyor sanırım
Ecegul Bende bugün tam 12 oldum. Dün doktora gittik. Erkege benzettim ama emin degilim dedi☺️ bakalım hayırlısı 🥰
SedefUygun Ecegul Hayırlısı olsun herkese valla bakalım zamanla netleşir bizim bebişlerin cinsiyetide sonuçta 🤗☺️