Deletedmom0065 Sonsuzmucizem ama inanin hic tavsiye etmem duruyorsa da... cok kotu tecrubem oldu. Birinin yaninda refakatci kaldim. En basiti Kadinlarin durdugu oda da kalorifer yanmiyordu sogukta.. gecen sene
Sonsuzmucizem Deletedmom0065 hersey kötü olabilir ama mecburiyet. Özel hastaneler beni kabul etmiyor. Sadece üniversite hastanesinde olabilir doğum dedikleri için mecburum yani
Momyorgun Ben geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum memnun kaldım evet hizmet kötü olabilir ama en iyi doktorlar orada ne yapalım
Sonsuzmucizem Deletedmom0065 yok capayi düşündüm Bi an kan sulandırıcı kullandığım için doktorla karar verilmesi gerekiyor.
Deletedmom0065 Sonsuzmucizem bezmialem ide tavsiye ediyolar capayi denerseniz orayla da konusabilirsiniz
Deletedmom0065 Momyorgun bezmialem de pinar özcan vardi yanliş hatirlamiyorsam bir bakın çok tavsiye okudum hakkinda . Doc dr sanirim
Elmas24 Nergis34 canım sigortan varmıydı Dı gttın devlet dimi orası Bn ozele gidiyorum suan ama biraz sıkısık durumdayız devlete gecmeyı dusunuyorum ama cok kararsizim bebek donmedı ıcın mı Sezaryan oldun ucret neymıs dogum ucretlerı yazarsan cok sevinirim
Elmas24 Kzlar Bn ozele gidiyordum ama durumlar biraz sıkıntılı devlete gtcm gittiniz devlet hastanesi varmı nasıl ucretlerı falan bilgisi olan varsa yazsın Lutfen
Deletedmom0065 Elmas24 yari ozel canm normsl devletten biraz yuksektir. Ben sgksiz yuksek oduyordum. Kimse analik hakkimdsn bahsetmedi tabii.. gitgginizde ogrenirsiniz hepsini ama