Cemreee Merhaba 37+6yim su an dun kontrolum vardi nstdeki sancilara gore doktorum bebek 40 haftayi doldurmaz demisti dun iyiydim aslinda ama gece 1.30 bi karin agrisiyla uyandim sonra lavaboya gittim dedim herhalde buyuk tuvalet icin karnim agirdi sonra uyuyamdm zaten agri da gecti 3.30 gbi geri uyudum. 4.30 gbi falan yine karin agrisi mide bulantisiyla uyandim ama bu defa bisi yok ve karnim sert belim agriyordu yatmadan once bisiler yemistim o dokundu herhlade dedim bi soda ictim bu defa afedersiniz lavaboya ciktim. Karnim sert ve sırtımdan karnima yayilan bi agri var uzaninca baya hissediyorum ama yuruyunce agri hafifliyor su an bunları yazarken agrim gecti mesela butun bunlar sanci mi oluyor yoksa mide bozulmasi falan mi bilmiyorum ilk gebeligim bilen var mi? Biraz uzun oldu blyrm kusura bakmayin esimi de yolladim okula dersi var diye ve tekim su an.
Kubra9595 Cemreee bendede aynisi olmustu yatakdan agrilarla kalkmistim tuvalete gittim bisey yok kasik agrim sabah gecmisti sonra ishal olmusum baya mide de bulaniyordu o gün kontrolum vardi ve 4cm aciklikla doguma girdim simdi 15 gunluk olduk cnm 🤗
Cemreee Kubra9595 ya hayirli olsun canim saglikla büyüsün bebisin🌹 ya su an bise kalmadi gibi bakalim gercek miydi yalanci miydi benim 😂