IREMMERTT Busraaaaaa2 36. Haftadayım 11 kilo almışım.. Ilk gebelğimde 37+6 da 33 kilo alarak doğum yapmıştım 😊
IREMMERTT kaan 2.lerde kilo alimi sanırım daha az oluyor 😊 bende ilk hamileligimde 33 kilo ikinci hamileliğin şuan son 2 haftamız kaldı toplamda 11 kilo almışım😊
Tugceee123 Busraaaaaa2 37 haftamdayım 14 kilo aldım 55 le hamile kaldım 69 ile bitiricem sanırım. Sağlıklı Olsn da kilo verilir
IREMMERTT kaan bende öyle canım ilkine 60 kilo ile kalıp 93 ile doğuma girdim.. 7. ayda 67 kiloya düştümve hamil3 kaldım şimdi de 78 kiloyum 😊 Aman sağlıklı doğsunlar da gerisi önemli değil yavaş yavaş veririz 😊
Seda_123 27+2 yim 10 kilo aldım 😁 Ama hiç almış gibi durmuyorum nedense tartılar yanlış dicemde hepsi mi yanlış olur 😂
Yesim1995 Cagla22 ya bende çok kilo aldım ama sağlıklıyiz çok şükür normal kiloyla hamile kaldığım için. Bebeğe faydalı şeylerde yiyorum bana kilo yapan şeylerde yiyorum napiyim aç uyunmuyo ki ☹🤭
Cagla22 Yesim1995 canm ben uyurken hiç bir şey yiyemiyorum midem felaket yanıyor hele biraz da dolu oldu mu hemen bulanıyor iştahsızlık hat safha bende
Yesim1995 Cagla22 işte ben erken iyi yiyosam gece açıkmıyom.midem yanınca da soğuk süt içiyorum geciyo çok şükür.
Yesim1995 He bide şunu farkettim kendimde dahil zayıflar kilo almayı daha az sorun ettiği için daha fazla kilo alıyorlar ve hiç görmedikleri kiloları görmek için sabırsız oluyorlar ve biz hunharca yiyoruz tabi bebeği de düşünerek. 🤰💙