Mrvt ceylanonur Bence gaz sancısı falan dinlemeyin uyuyun arkadaşlar 🙄 Doğum yaptıktan sonra çooook arayacaksınız bu zamanları😂
Mervenurysr Onsenelikmucize maşallah, benim 4. Ayı geçerken iştahım açıldı inşallah sende kendine gelirsin yemeye başlarsın , hamilelikten önce zaten iştahsızdım yemek ne güzel şeymiş
Zeynepbilen Cemreee gerçekten son günler çok zor benimde son 22 gündüz hadi neysede geceler çok zor geçiyor ..
Bnbalik [silindi] valla ilk gebeliğim olduğu için epey bi korktum 😔 rahatlattın beni canım ama bu mide yanmasııııııı 😔😔
[silindi] Bnbalik benim de ilk ama çevremden vs biliyorum zaten de dediğin gibi yanma ayrı felaket o sancı ayrı felaket 😩
[silindi] Onsenelikmucize valla sağol erkek annesi olucam ilk 3 ay hiç bir sıkıntım yokken sonrasında midemle imtihanım kusmalarım daha geçmemişken diğerleri başladı 😅
Onsenelikmucize Mervenurysr inşallah canım ya kendim için değil bebiş için istiyorum bende çok iştahlı biri değilim. Yemek düşündüm mü migde bulanıyor 🙁🙁🙁
Onsenelikmucize [silindi] erkekler sorunlu olur derler ondan sordum. Allah yardimcin olsun ilerki haftalarda