Happymamizmir Haftaya perşembe randevumuz var sabırsızlanıyorum☺️😌 Kız erkek hiç fark etmez ama artık merak ediyorum cinsiyeti ne acaba diye ☺️😌 Sizler ne durumdasnz ? Hissediyor musunuz ?
Selinsu Happymamizmir 16. Haftada öğrendik 21.de kesinlesti ayrıntılida. Gec olsun farketmez canim saglikli olsunda
doganBanu Happymamizmir cinsiyet oluşumu 16. Haftada tamamlanıyor öncesinde bir çok doktor söylemeyi tercih etmiyor.
Zumer Ben de kızımı 19. Haftasında öğrendim 🤦🏻♀️🙋🏻♀️ Ondan önceki haftalarda göstermedi bıdık . Şimdi 28. Haftamızdayız . Çok iyi anlıyorum sizleri 😘🥺
Yenianne65 Happymamizmir maalesef ya geçen hafta gittik bağdaş kurmuştu doktor 10 dakikaya yakın inceledi ama göstermedi ☺️
Yusufeymeninannesi Happymamizmir dün akşam gittim doktorum o kadar baktı kordonu cinsel organı kapatmış dedi 13. Haftam bende çok merak ediyorum artık 1 ay sonra belli olur herhal
Rabiahnm Happymamizmir doktorunuzun şimdiye bir tahmin söylemesi kazımdı onlar anlıyor yapısından bile
Happymamizmir Yenianne65 bağdaş kurmak nedir yahu☺️Yerim onuu🥰☺️ Kalp atışları nasıl ? Yüksekse kız diyorlar ya