Nurrrrr Silangulenyuzlu Ama anne sütü keçi sütüne benzermiş inek sütü zaten vermiyorlar bebeklere bilmiyorum artık arkadaşım önermişti ama ben oğlumda aptamil kullandım oda gaz yapıyor ama doyuyordu şindi 2 yasında oğlum 2.ye hamileyim 🙈
Silangulenyuzlu Nurrrrr yaaa maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 Bu aptamil doyurucu ise bir deneyeyim gazını çıkarırız amann ne var ossursunn bol bol😂😂
yagmurkiz Silangulenyuzlu hangisini tercik edersen et 1 numara alıcaksın zaten 😊 arkasında günde kaç kez kaç ölçü verceğinde yazıo bebeğin ayına ve kilosuna göre değişecek ki dlktorunda bilgilendirir seni rahat ol 😊
Silangulenyuzlu yagmurkiz ya peki doktor hangi mamayı kullanmam gerektiğini söyler elbet ama bu özel hastanelere çok sponsor oluyorlar düşün Kİ aptamil sponsor olmuş adam bana hipp al demez ki aptamil kötüyse bile onu al dicek endişeleniyor insan😏
defne55 Silangulenyuzlu benim doktorum onu önerdi canım anne sütüne en yakın mama bebek çabuk hazmediyormuş onu yani
Silangulenyuzlu senbenbiz deneyeceğim 4 mamadan biri de bu şimdi az önceki arkadaşımızın da dediği gibi küçük kutular alıcam hangisi yarıyorsa artık😘
senbenbiz Silangulenyuzlu aynen canım hastaneler direk aptamili dayıyolar çocuğa sözde en özel hastaneler. goldun goart keçi sütü özlü. anne sütüne en yakın,sindirimi en kolay mama. araştırmmutlaka
Munisee Silangulenyuzlu bende ozelde dogum yaptim 3 gun sutum gelmedi hipp in anne sutu benzeri minik sisede olani vardi onla beslediler kizimi ne haz yapti ne bisey eve gelmcede sut gelene kdr aynisnn tozunu kullandik o da ayni seklde etki yapti hastane anlasmaliydi yalan degl ama hastanenle dogumdan once gorusup sorablirsn hazirlikli gitmkte fayda var
yagmurkiz Silangulenyuzlu ben markadan değilde ne kadar ve nasıl kullanacağını söyler demiştim kaç öğün kaç ölçü gibi
Silangulenyuzlu defne55 Gayet etkileyici fikir teşekkürler 😘 ben böyle konuşunca kendimi mucize doktorda ki Ali vefa gibi hissediyorum 😂😂😂
Silangulenyuzlu senbenbiz çünkü sponsorlar para kazanıyorlar özele gitsek bir dert gitmesek bir dert allahım yarabbim sinirlenmicem çünkü doktorumu çok seviyorum😂😂
Myisland Silangulenyuzlu golden goat Hipp Humana Sma Bu 4u hepsi birbirine aynı yakınlık ve uzaklıkta. Bebek de her mamayı içmiyor. Kızım sma verdim hep.
Silangulenyuzlu Munisee Dediğiniz gibi nereye sponsorlarsaa onu önerecek sizin tecrübeleriniz daha iyi bence 🙏
Sunshine1 eymentugsem Silangulenyuzlu Merhaba ne ilacı kullanıyorsunuz? Ben de ilaç kullanıyorum ama hamileliğin başında olduğum için henüz doktora soramadım emzirmem yasak olacak mi diye? Yasak olursa anne sütü bulup emzirmek iyi değil mi ? Sadece mama ile olur mu ? Ben annemi hiç emmemişim ve bağışıklık sistemi hastalıklarım oluştu kronik hastalıklar.