Koccc2355 Kızlar iyi gecelerrr bugün çok şükür tam 30.haftalık olduk idrarım sıklaştı acaba bebek de idrarını yapıyomudur artık
Sghslove Koccc2355 bebeğin idrarı onun suyu zaten canım yapıyor tabiki ama onun senin idrarınla alakası yok. O plesantasından besleniyor, suyundan yutarak nefes Alma alıştırması yapıyor ve mesanesini kesesine boşaltıp amniyon sıvısını oluşturuyor.
Blackcloud Koccc2355 bizde cumartesi günü kısmetse 29 haftalık olucaz bende zaten sık idrara çıkma sorunu vardı iyice sıklaştı
aslimutlu1 Koccc2355 Allah iyiliğini versin 😁 bebegin suyu zaten cişi . O suyu yutup cişini yapıyor . Bu döngü devam ediyor dogana kadar 👍🏻
Sghslove Koccc2355 yok canım ne kusuru bende sora sora doktorlardan öğrendim bunları ☺️ Sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻☺️
Nurrrrr Koccc2355 ya sen cok yaşa gece gece ne güldüm canım ya 😆😆 o zaman karnındaki suyunda bitmesi lazım 😆😆🙈
Koccc2355 Blackcloud ben gece 1 den 7 ye kadar 6 kere kalkıyorum 7 den sonra eşim gidiyor ya işe bi dalıyorum 10a kadar uyanınca nerdeyse patlayacak gibiyim
Blackcloud Koccc2355 ohooooo ne gece biride ne dördü gecede çok sıklıkla kalkıyorum ben valla gün içinde de öyleyim😂
Blackcloud Koccc2355 ben de öyle diye diye avutuyorumda kendimi bekarkende çok sık idrara çıkardım ama hamileyken daha beter oldum en azından doğduktan sonra azalır belki😂