Sevalersin Hamişlerrr doğumda bebek için ve kendimiz için neler gerekli tam olarak yazar mısınız aklıma geldikçe çantaya koyuyorum ama atladığım kısım olsun istemiyorum açıkçası. 🌺🌺
Gagacim Sevalersin bende aklıma geldikçe çantaya ekliyorum canım en son emzik kaynatıp koydum bi de pişik kremi nescafeyi unutma gerçi kantinden de alınır terlik depend unutma
ceylanonur ben bebek için yenidoğan mustela ekstra hassas cilt şamğuan koydum tek yıkamalık bide yağını kendim içinde koydum duş almak istersem diye
eymentugsem 2 tam hastane cikisi 3 tane alt ust takim 3 tane uzun kol zibin 3 corap 3 eldiven 3 agiz mendili 3 sapka Bitane orgu battaniye Bi tane pelus battaniye Bi paket yeni dogan bez Alt acma ortusu Iki tane muslin ortu Islak mendil Gobek bakim seti
eymentugsem Kendim icin Bir tane penye elbise pijama Iki tane pijama takimi Bir tane yelek Patik Havlu Corap 6 tane ic camari 2 tane atlet Bir tane sutyen 3 tane corap Terlik Dis fircasi macunu Gogus kremi Depend kilot bez Orkid Gogus pedi Havlu pecete Ufak cop poseti (kirliler icin) Hastane cikisinda giyecegim kiyafet
eymentugsem Sevalersin ne demek belki benimde eksigim vardir 😊 biberonda yarin koyacagim her ihtimale karsi pazartesi dogum yapacagim pazar gunu kompostomu corbami hazirlayacagim