sedo112 Kizlar ben 15+3 haftalik hamileyim ilk defa bugun yogun sari sumuksu akintim geldi kokusuda agir degil bu nden olur korkulmasi gereken birsey var mi?
[silindi] sedo112 sarı akıntım vardı kokusuda yoktu doktora gittim mantar başlangıcı vardı. Fitil vermişti geçti bence doktorunuza danışın
ElifKarata Minikbebek Normal akıntı kadınlarda beyaz renktir ve kokusuzdur . Sarı yeşil kahve bu akıntılar enfeksiyon belirtisidir sarı akıntıya doktorunuz ilaç vermedi mi
Minikbebek ElifKarata sarı akinti ama kokusuz ve daha önceden beri olan akıntı bendeki bahsettigimde olabilir hamilelik boyunca demisti ilaç vermedi 2 gün sonra randevumuz var tekrar sorucam
Kekmez Minikbebek hiç birşey olmaz sarı benimde 20+3 teyim kahverengi yeşil kanlı olmadığı sürece akıntılara takılmayın gebesiniz siz açık sarı normal sarı peynir gibi akıntı normal yani
MYaseminTezcanGne kızlar benimde enfeksiyonum var doktor fitil verdi fitili kullandıktan sonra su gibi akıntı gelmis yogun bu sekilde sizde de boyle bir durum oldu mu korkmalı mıyım