Demirkeser
Hanımlar merhaba memorıal bahcelievlerde doğum yapan varmı doktorum kendi yeri var orada ve hizmet hastanesinde yapıyor doğumu. Memorıalda doğum yapan varmı odaları ilgisi vs nasıl?
Peony
Doğum yapmadım ama ameliyat oldum. Harika bir hastane hizmet kalitesi olarak. Odaları da çok güzel. Kaldı ki zaten yeni bir hastane 👍
Demirkeser
Peony cok tesekkür ederim
ece_eliza
ben 10 gün ömce dogurdum doktorum aylin hanim inanilmz tatli dilli bi doktor hastane konusuna gelince disardan vakko icerisi defacto kesinlikle bastan ne istedigini tam belirt yemek icme bez temizlik vs. yani ben sadece tek kisilik odanin keyfini aldim ama bi cok hizmeti hatta hemen hemen hepsi biz söylemesek yapmiyorlardi... buna temizlikden tutun yemek programina kadar... bir sey daha eklemek istiyorum bi bayanla tanistim 1 ay önce dogum yapmis hastanede hepatit asisi kalmamis diye kiytirik bi yalanla kadini ve bebegini asiyi yapmadan eve göndermisler resmen yalan söyleyip hemde (biz degl saglik ocagi yapiyor bu asiyi saglik bakanliginin yeni karari?!) tabi saglik ocaginda yalan meydana cikmis... tek avantaji odalari baska bi numarasi yok ...
Demirkeser
ece_eliza cok tesekkür ederim