Dilara94 Merhaba sevgili anneler ve anne adayları😊 Bebeğiniz için hangi biberonu aldınız ben avent ve chicco arasında kaldım.🤔 Anne göğsünü andıran biberonları kullananlar var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum🤗
BurinTasKaradag Dilara94 bu konuyu bende merak ediyorum. Emzik seçiminde kauçuk olanı alın yazıyordu bir yazıda. Bende henüz bu konuda netleştiremdim şurada bekliyim :)
CerenAkbulut Dilara94 ben avent aldım, birde natural ucu var extradan ondan aldım, göğüs ucuna çok yakın tasarlanmış. Tabi daha kullanmadım doğunca inşallah 🙏🏻
gozde- Dilara94 kızlar anne memesine en uyumlu marka aventmiş bilginiz olsun bende avent aldım dr önerdi
Anm Ben Philips Avent ilk oglumdada kullandm haylada kullaniyorum, 2inci oglumdada öyle yapicam. emzik de dahil🤗 benim oglum bashka emzik almiyor cogu bebek böyle. philips avent biberonun emzignin bashlari yuvarlak oldugu icin her bebek seviyor
Sedakctpe Dilara94 ben chicco aldım. Ama avent daha iyi aslında sonrasında avent alırız dedik artık 😏
Ezgi90 Dilara94 chicco aldım ben ama çevreden aldığım öneriye göre dr browns tavsiye ederim. Almamış olsaydım onu alacaktım
espalp Dilara94 Avent cam ve kolik kullanıyoruz memnunuz. Akıtıyor diyecekler ama akıtma sorunu yaşamıyoruz. Emzik de avent ultra soft kullanıyoruz. Tek seferde tuttu oğlum. Sinirlenince istemese de arada işe yarıyor emzik😂
Rubab_2020 Hasisinmelegi canim daha kullanmaya başlamadım ama arkadaşımın tavsiyesi ile nuk kaucuk aldım bi tane o cok memnun kalmış bi tane de avent silikon aldım ne olur ne olmaz diye
Bahar4730 Dilara94 bende bu ikilemde kalıp avent alanlardanım chicconun google daki yorumları soğuttu beni