@Cemrealya_ İlk boşaltımda kesi attı belli kısmı açık bıraktı, sonda taktı, devlette olmuştum 2 gün yatırdı ve sürekli mikrop kapmasın diye gazlı ve tendirdiyotlu bezle kapatıyordum, bir süre sonra ortada ki dil kısmı da sürtünmeden yara oldu derken iyileşmem 1 ay sürdü. Sonra geçt şükür dedik, en son geçen ay yine öyle bi şişti ki zten hamilelikte akıntı sebebiyle karşılaşma sıklığı daha çok oluyormuş. Özelde İğneyle boşalttılar sadece yürüyerek eve geçtim çok kolaydı derken 3. Hafta bitti hafif şişmeye başladı hemen gittim, antibiyotiği farklı şu an onu kullanamayız ama Augmentin kullan dedi o da hiç bi işe yaramadı. Ceviz büyüklüğünde şişti apar topar ameliyata aldı pazartesi günü, gümüş nitrat uygulayacağım dedi onun nüksetmesi daha az olabilyor dedi. Spinal anestezi yaptı belimi bacaklarımla sıkıştırdılar çok zordu. Ameliyat bitti tam kendime geliyorum dedim burda aklında bulunaın ÖNEMLİ NOKTADIR; karnımda rahmin üst bölgesinden itibaren şişlik başladı kıpırdayamıyorum sürekli ağrı kesici serum ipne veriyorlar verdikçe daha kötü oluyorum patlıcak karnım taş gibi bağırdım sonunda bebeği görmek istiyorum diye, meğer mesanem dolmuş, uyuşuk olduğum için tuvalet ihtiyacımın farkında değilim onlarda takip etmediler en som ebe iyi ki görmek istemişsin bebek aşağıda sıkışmış mesanen patlamak üzereymiş dedi. Bebeğin o görüntüsü gözümün önünden gitmek gözlermden yaş süzülüyor çaresizce kıvrılmış mesane altında tabi hastahaneyi ayağa kaldırdım nasıl kontrol etmezsiniz diye geçiştirdiler. Eğer allah kprusun başına gelirse mutlaka idrar ve bebeğin takibi yaptır. Sonra kanamam geldi dikişten dediler ama progestan vurdular şimdide felçli gibiyim onun ağrısıyla uğraşıyoum geçmek bilmedi.