Nuraslanklc Yüzüm pütür pütür oldu kaşımaktan yara oldu gören çok kötü olmuş diyor sivilcelerde cabası😩yaşayan varmı doktora gitsem ilgilenirmi gebelikten dolayımı olabiliyormu böyle şeyler
Sahreyldrm Nuraslanklc aman ihmal etme kuzum gebelik kolestazi diye bir kaşıntı var illet bişey bı ara bende şüphelendim temiz çıktı çok şükür ama bende pütür pütür falan değildi kuru kaşıntı oldu resmen yara yaptım her yerimi kaşımaktan
Nuraslanklc Deletedmom124 yarın gideceğim ☹️Çok zor durumdayım yanıyor kaşınıyor kollarımda kızamık gibi şeyler çıktı onlarda öyle anlamadım vallahi
Deletedmom124 Nuraslanklc çok geçmiş olsun yediğiniz birşeyden mi acaba gebelikte cildimiz çok hassas oluyor geçecektir inşallah üzülmeyin beklemeseydiniz keşke bu kadar
Nuraslanklc Deletedmom124 son bi kaç gündür çok kaşıntım oldu öncesinde sivilce vardı sadece 🙁keşke ilk günden gitseydim ama
Deletedmom124 Nuraslanklc rica ederim çokbilmiş bilgim yok ama yardımcı olan annelerimiz de yazar inşallah bilgileri vardır umarım 🌸
Sahreyldrm Nuraslanklc sadece gebelikte ortaya çıkan bı karaciğer hastalığı diye biliyorum ben arkadaşımda da oldu doğumdan sonra geçiyor ama erken doğum vs.gibi etkileri var malesef ihmal etme o yüzden kuzum korkma ne kadar erken farkedersen o kadar iyi