Asrinbaby Demir aynen cnm bebeğini hissediyorsun. Bende 16 ya girmeden hissetmeye basladim 😎 su anda 20 haftadayiz artik ozellikle ne zaman uzansam hemen hareket ediyor. Ilk seyreme gibi oluyo sonradan daha da anlıyorum hareketini. Erkek mi bebeğin?
Demir Asrinbaby Evet erkek💙herkes daha belirginini 20. Haftadan sonra hissedeceğimi söylüyor 1 ayım var nasipse.O iyi olsunda geç olsun hiç problem değil🙏🏻
Ferayurundemir Demetmaden bazen geç hissedilebiliyormuş ultrasona giriyorsunuz herhangi bir problem yok dimi ? En kısa zamanda hisseder bu duyguyu yaşarsınız inşAllah canım üzülmeyin bu konuda stres yapma kendine sakın doktorlar 22. Haftaya kadar diyorlar galiba tam olarakta bilmiyorum ama
FulYasin01 Demir Bende çok sevineceğim çıksa yemek yediğimde hafif bir belirginlik oluyor o zaman çok seviyorum 😍😍😍
Demir FulYasin01 Merak etme annesi bir anda pırt diye belirginleşiverir 🙂) bol bol sever karnını duygulanırsın🤗
FulYasin01 Demir Seviyorumm canım konuşuyorum onunla gerçekten Harika bir duygu annelik, hiç görmediğin birine aşık oluyorsun çok şükür rabbim bize bu duyguyu nasip etti , İsteyen herkese yaşatsın bu güzelliği inşallah.💕😊🙏🏻🙏🏻
Firdevssaim Yok canm heves kirilmasindan deil saglikli sihhatli olduktan sonra hissedilir o takilcqk bisi deilde.benm hissetgm nedr bilmem ama o anki olan seyi hic yasamadim.
Mirzaannesi Bende ilk 16. Haftada içimde sanki patalyan şeker varmış gibi, içimde kelebekler uçuyormuş gibi, damar seğirmesi gibi hisler hissediyordum şimdi tamamen sürekli tekmelerini hissediyorum çok fazla hareketli elhamdulillah 🌟🌪 şu an 21+2 ‘yiz🤰🏼👼🏻🦋