Elif_murat Hanımlar, dünden beri yazıyorum doktorum sezaryen dedi, kemik darmış diye. Neyse ben bugün işim vardı bayrampaşadan kapalıçarşıya gittim otobüsle. Kimse yer vermedi ayakta gittim. Çarşıda aradığım yeri buluncaya kadar zaten belim ayaklarım koptu. Dönerken de kayınvalidem aradı bişey bakıcam benle gelir misin diye. E bişey diyemedim. Akşamın 7:30 una kadar yürüttü dolandırdı.eve geldim ağladım sinirden eşim de beni sakinleştirmeye çalıştı zavallım. Annesne de kızıyor. Bir de misafirlikteyiz şimdi. Eşim gitmeyelim seni daha fazla yormayayım dedi ama neyse dedim gidelim. Bel ağrısı vardı zaten. Ara ara vajinaya kasıklara da giriyor sanki. Belki de yorgunluktandır ama dua edin sancılarım gelmiş olsun yaa. 39+0 ız şu anda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
filiz08 Elif_murat sancın gelmiş olsa da kemiklerde çatıda darlım varsa normal doğum yapamayabilirsin.Doktorunu dinle yinede sen .Herşeyin hayırlısı olsun
defne55 Elif_murat sancin gelse bile çatım dar demiştin gene normal doğum yapma şansın az canım tabi daha iyisini doktor bilir ama çatı darliginda normal doğum yapmıyorlar çok zorlanırsın yani boşuna şancı çekersin yapicam diye yada çok yırtılma dikisin olur
Elif_murat filiz08 canm ya, çatı muayenes yaparken biraz da kastım kendimi ister istemez. Belki ondandır deyip Cumartesi günü bi daha muayene edecekti. Sezaryenden korkuyorum. Belki bi umut dedim işte 🤲🏻 🙈
filiz08 Elif_murat başıma geldiği için diyorum bende.Direttim suni sancı da aldım ama olmadı açılmadı.O yüzden diyorum hayırlısı de sen yinede.Kendimi muayene de kastım diyorsun ama doktoe bunu fark eder ve bahsettiği şey farklı bi durum.Hayırlı doğum nasip etsin mevlam hepimize
Elif_murat BirVeraAnnesi35 valla aynen öyleler. Bayanlar falan diyor çok yoruldun diye. Napayım dedim alıştık artık. Bir de sıcaktı ki 😯
Mutlu_anne2 BirVeraAnnesi35 tabi ki insan değiller canım 28 aylık kızım var 27 haftalik hamileyim karnım baya belirgin bana da yer vermı yorlar kızımla ayakta gidiyorum bide gözümün içine bakıyorlar cinnet geciriyorum
Elif_murat filiz08 çok haklısın canm. Bende zaten boşuna ağrı sancı çekmekten korkuyorum aslında ama münarek cuma geceleri hürmetine rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Elif_murat BirVeraAnnesi35 insan ağrısı var diye sevinir mi, seviniyorum. Geçmesin diyorum yaa 😁😁 artık gelsin de bi şekilde
yagmur_annesi Elif_murat bi yerden sonra artik beklemek eziyet gibi geliyo halbuki 9 ay ne guzel sabrettik 😀😀😀
Elif_murat yagmur_annesi hiç bu kadar ağırlaşmamıştık, binyandan da vakti doluyor ya. Sabırsızlığımız ondan sanırım. Önden beni nerdeyse 5 kilo çekiyor ne de olsa ☺️☺️ Gelselerdi artık iyiydi
BirVeraAnnesi35 Mutlu_anne2 allah onları bildiği gibş yapsın ya 😠 allahtan başıma gelmedi gelse ben tutamam herhalde kendimi
Mutlu_anne2 BirVeraAnnesi35 milletle kavga etmek istemiyorum devir değişti a desen insan olduruyorlar kızım olmasa yanımda neyse de o var diye tehlikeye girmek istemiyorum
Elif42 Elif_murat otobüste siz diyin kalkmiyorlarsa hamileyim yer verirmisiniz diyin hamile bayanın ayakta olmasi cok zor dusuncesiz insanlar cok