loya-milya kızlar 19 haftama giricem perinatolojiden randevu alamıyorum mecbur parayla gidicem avrupa anadolu yakası fark etmez uygun bütçeli detaylı ultrason fiyatlarından haberi olan varmı bilgi bekliyorum ...
Sedadncr loya-milya bende 2 hafta sonra gidicem. Kadıköyde Vedat Dayıcıoğlu var 300 tl ye çekiyo ben çok araştırdım. Orayı buldum gayet iyimişte. Burda bi arkadaş yazmıştı ordan bulmuştum bende
Jasminixx loya-milya canım akşam 8 den sonra cerrahpaşanın sitesine gir alabilirsin ben öyle aldım ama 22. Haftama fiyatı 150 lira
OznurC Perinatoloğa devlet hastanesinde direk randevu alamazsınız kadın doğum doktoruna önce randevu almalısınız ve o sizi yönledirip sistem üzerinden size onay vermesinden sonra perinatoloğa randevu alabilirsiniz
Silangulenyuzlu OznurC merhaba bende aldımda randevu aksine direkt alıp gittim MHRS’den hemde hemen bir sonraki güne çıktı randevu Zeynep kamile neden acaba
loya-milya OznurC cnm ben gittim kanuniye hatta yeşil kart açtılar yine 182 arayın diyorlar arıyorum randevu yok hergün denedim malesef bulamadım
Slinn Cerrahpaşanın internet sitesinde akşam sekizde randevular güncelleniyor kolaylıkla alabilrsiniz ali benian doktorun ismi. Kadın doğuma gitmenize de gerek yok direkt perinatoloji detaylı için
miine Slinn Merhaba 😊 bana da yardımcı olur musunuz detaylı untrasonda renkli foto video veriyor mu cerrahpasa , bnmde zamanın yaklaşıyor 😊
Slinn miine siyah beyaz bakıyor canım organlarına hep . Resimleri de öyle veriyor yalnız yüzünü dönseydi onu renkli vercekti ama benimki yüzünü dönmediği iiçin veremedi😊
OznurC Silangulenyuzlu bende direk almak istedim ama önce kadın doğuma yönlendirdi mhrs ondan sonra perinatoloji bölümüne 🤷🏻♀️
Crescent96 Cerrahpaşa Ali benian’ın ücreti artık 148₺ değil arkadaşlar. Ben 2 hafta önce gittim zam gelmiş 248₺ ödüyorsunuz
Asianyx Crescent96 merhaba doktor nasildi peki memnun kaldiniz mi ne kadar surdu ? Cd falan veriyor mu?
Sennur1 Bende 19. Hafta da mhrs istek attırıp sonrasında mhrs randevu talebi oluşturdum 20. Hafta da randevu cıktı sansıma bagcılar eğitim araştırma da muayene oldum mhrs talep oluştur perinatoloji ye illaki biri vazgeçiyor bende 500 tl verecektim kurtuldum renkli ultrason la bakmıyorlar yalnız.
Crescent96 Slinn Evet tek gebelik herkes orda tepki gösterdi böyle saçma işmi olur randevu alırken belirtin o zaman diye. 100₺ zam yapmışlar.
Deniz_Efe Bezmialeme gidin ben sadece muayene oldum 120 lira ödedim detaylıyı hiç bilmiyorum ve doktor çok ilgiliydi çok memnun kaldım
Mra loya-milya Anadolu yakasında zeynep kamile çıkıyo saat 16.00 dan sonra ara bulursun inşben avrupadayım hala randevu bulamadım
Demirefe Üniversite hastanelerine direkt perinatalog için ayrıntılı usg deyip doçent prof lardan randevu alabiliyorsunuz. 150tl gibi ücretleri var. Devlet hastanesinde almak için önce kadın doğuma gidip sevk almanız lazım.
loya-milya Demirefe aldım canm sevk ama int randevu düşüremedim mhrsden ayarladım ondada sürekli randevu bulunamadı diyip kapatıyor