Nagihanckmk 23 haftalığım bebeğimin aort damarı tersmiş doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyormuş.. bu durumla karşılaşanlar var mı ne olur yardımcı olun
OznurC Ahh canım ya aynısı ablamın çocuğunun başına geldi temiz kan ve pis kan taşıyan damarları kalbinde ters aort damarı tıkanık ve kalbinde üfürüm vardı sizin allahtan önceden fark edilmiş bebeğimiz doğduğunda mosmordu 6. Gün yoğun bakımda kaldı acilen istanbulda sevkle göğüs kafesi açılarak ameliyat edildi şükür şuan tosun gibi
Nagihanckmk OznurC çok geçmiş olsun.. salı günü öğrendik salı gününden beri ne yapacağımı bilemiyorum doktor arıyoruz. Ameliyat sonrası bizi neler bekliyor çok merak ediyorum..
OznurC Nagihanckmk çok uzun sabırlı bir yol bekliyor ablam istanbulda siyami ersek hastanesinde ameliyat ve anjio oldular doktorları çok çok iyiydi
OznurC Nagihanckmk ne demek canım benim umudunu asla kaybetme yeğenim 1 ameliyat 1 anjio ile tosun gibi şuan maşllahı var
OznurC Eğer istanbulda yaşıyorsanız Siyami ersek hastanesine gidin çrş günleri hamilelerin günü orada bir randevu alın ve fetal eko çekilecektir büyük ihtimalle ondan sonrasıyla zaten onlar ilgileniyorlar zaten gebeliğinizle bebekle ilgili bilgi ameliyatla ilgili bilgi veriyorlar
OznurC Nagihanckmk hangi ilde oturuyorsanız hastaneye bizzat gidip çocuk kardiyoloji bölümündekilere durumu anlatın fetal eko için sıra almam gerekiyor diyin yeğenim şuan 7 aylık
Nagihanckmk OznurC maşallah Allah bağışlasın düzcedeyim ama İstanbul’a geldik bugün doktor bakmak için