Yarenderniz Kızlar vücudum felaket derecede kaşınıyor doktora gitme zamanım daha var geçmezse tekrar gitcem ilaçlar sürekli kullandığım ilaçlar acaba alerji mi yaptı
Hifask44 Yarenderniz tüm vücuda olan bir kaşıntı mı karaciğer değerlerinize baktırın randevu gününüzü beklemeden doktorunuzla görüşün
Deletedmom0810 Yarenderniz belli yerlerde mi her yerde mi 🙏🏻 Sadece belli bölgelerde ara ara kaşıntı oluyorsa doktor normal olduğunu söyledi bana
Deletedmom0810 Yarenderniz doktora gitmek gerekiyor aynen kabarmış zaten, Farklı bir durum söz konusu canım inşallah ciddi bişey değildir 🙏🏻
Hifask44 Bende ilk gebeliğimde yaşadım aynı durumu ve gebelik zehirlenmesi geçirdim önemli bir konu o yüzden
Gul29 Canım benimde öyleydi karaciğer enzimlerine baktı bişi çıkmadi ama geçmedi de sonra cildiye ye yönlendirdi o krem verdi iyi geldi ama şimdi tamamen geçti tam 1 ay çektim bunu bazı kişilerde hamilelik yapabiliyormus ben vücuduma cildiyenin verdiği krem hariç ne bir başka krem ne duş Jeli saç şampuanı bile degirmiyorum alerji yapiyo onlarda