Ikra_47 Evtt kızlar bende doğurdum çık şükür forma fazla katılmıyordum ama dığum hikayelerini hep okuyordum ilk doğumum çok zırdu ikinciside öyle olur diye baya endişelendim akşam hiçbişeyim yoktu uyudum belime ağrı girmeye başladı gaz sancısı sandım çünkü gaz sancısı gibi ağrım vardı sabaha kadar ara ara geliyordu ağrılar kabız olmuşum doğum sancısı değil diyordum sabah kaynanama dedim dedi doğum sancısı ben yok diyordum gaz sancısı o yüzden hiç doktora gitmicem dedim akşam 7 de daha kötü oldum üst üste sancılarım başladı hemen hastaneye geldik beni muayne ettiler 8 santim açıklık dedi sen doğuruyorsun tam zamanında gelmişsin beni çatala aldılar doktor rahimimibiraz yırtı ben güçlü iki defa ıkındım öyle bebeğim geldi dikişlerim baya oldu hastaneye gelmemle doğurmam 1 oldu bütün sancılarımı evde çektim ne suni nede nst falan yapmadılar çünkü fırsat olmadı şimdi hastanedeyiz bi sorun olmazsa inşallah yarın taburcu olucaz ALLAH bekleyen bütün hamilelere güç kuvet versin bir nefeste kurtarsın inşallah
Mutire Ikra_47 Allah analı babalı buyutsun canım , ağrı eşiğinin maşallahı varmış 😂 devlette mi yaptın doğum canim
merininyavrusu Fırt diye çıkarmak bu olsa gerek :D Allah hayırlı uzun ömürler versin size ve evlatlarınıza :)