MucizeAnnesi3545 Yaaa kızlar. Var mı bizim gibi pzartesi bebeğine kavuşmak için bekleyenler. Pazartesi planlı spinal sezeryanla oğlumu kucagıma alıcam inşallah 🙏 hadi gelin hep beraber bekleyelim 🤗
Bsra4594 MucizeAnnesi3545 benim normal doğum ama son gün 28 ekim dedi doktor bende o güne kadar kavuşurum inşallah :)
Melek36 MucizeAnnesi3545 bizimki 29 ekimde. Eğer o gune kadar sancım, suyum gelmezse 29 ekimde alttan fitil ile normal doğumu başlatacak doktorum ve kavuşacağız inşallah oğlumla😊
Hamilebiranne MucizeAnnesi3545 merhaba canım çok çok heyecanlı gerçekten uyuyamıyorum geceleri yarımda kan vermeye gidicem😍 bugün Son çanta hazırlığı yaptık annemle şaka gibi ya hala inanamıyorum 😊
MucizeAnnesi3545 Hamilebiranne bzimde herseyimiz hazır sadece zman gecsinde kavusalım diye bekliyorum 🤗
MucizeAnnesi3545 Hamilebiranne herhalde bigün bilmiyorum ki inşallah bi sıkıntı olmazda bi gece kalırız, sen
Bsra4594 Melek36 Canım senin 40 haftamı doluyor o gün doktor bana 41. Haftaya kadar bekleyelim dedi eğer gelmezse bende korkuyorum o zamana kadar bişey olursa diye
Melek36 MucizeAnnesi3545 evet ben de çok mutluyum cumhuriyet çocuğu olacağı için. Kısmet bakalım inşallah. Size de hayırlı doğumlar olsun inşallah. Özürsüz kusursuz, ağrısız😊
MucizeAnnesi3545 Sera00 maşallah bayada varmısız yahu 😂 ne güzel cocuklarımız aynı gün doğumlu olucak 🤗🙏❤️