Kubra_0233 İyi akşamlar bir sorum olacaktı, adetimden beri 43 gün oldu dün tahlil sonuçlarım çıktı beta hcg 445 çıktı hemşire bişey demedi ama kadın doğumcuya görün dedi bir bilginiz var mı? Düşük mü değerim?
TugceCakir Kubra_0233 canım 2 günde bir kan ver bakalım 2 katı artacak mi dgerin inşallah artar ve sağlıkla kucağına alırsın meleğini herşey gönlünce olsun 🤲
Szeys Kubra_0233 Kaç günde bir adet oluyosun? Yumurtlaman mı geç oldu acaba. Bayağı düşük görünüyo ama ne zaman yumurtladığın da önemli🤷🏻♀️
Senatorun Kubra_0233 anladim canim ozaman olumsuz dusunme hamilesin cok guzel bisey bu gec dollenme olmus olabilir bi hafta kadar bekleyip doktora ilk muayeneye git bence bakalim hayirli haberler olsun ☺️
Kubra_0233 TugceCakir gözün Aydın hayırlı olsun bebek var dedi, benim tahminim yumurtlamadan sonra anca 3-4 hafta oldu onun değeri nasıl bilmiyorum pazartesi kadın doğumcuya gideceğim Allah’ın izniyle 🙏🏻 Teşekkür ederim
Szeys Kubra_0233 Anladım. Değer düşük gibi görünüyo ama olsun pozitif sonuçta ve önemli olan iki günde bir katlaması. İnşallah düzenli yükselir🤗
Gizemciim Kubra_0233 benim 12 gün geçtiginde 160 lardaydi. gayet normal yani caninizi skmayin 👍 tebrikler saglikla kavusun 🙏
ipekveannesi Kubra_0233 geç döllenme olabilir ama bu sonuca göre hamilesin tebrikler 💕 2 günde bir kan ver değerini takip et