Taze_hamis Btlay-27 canım henüz duyamadım 😞😞 5+6 haftalıkken gitmiştik doktora üstten duyulmadı alttan da duyulmadı çok üzülüyorum işte 😞 yarın 7 haftalık olacak kese. Yarın tekrar çağırdı inşallah duyarım bu defa hayırlısıyla 😞 sen ne zaman duydun canım ?
Taze_hamis Btlay-27 zaten geç döllenme canım adet tarihime göre 8 haftalık olması gerekiyor ama kese 1 hafta arkadan geliyor yani kese 7haftalık canım
Taze_hamis Serpil_12 alttan muayene zararlı veya yasak değil canım. Ben alttan muayene oldum. Bebeğin sağlıklıysa Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz korkma. Kalp atışını duyamadığım için bende alttan muayene oluyorum ama hamdolsun bi sıkıntımız olmadı
Btlay-27 Taze_hamis Bende duymadım canım bekliyorum doktor bir hafta sonra gel dedi inşallah bebişlerimize bir an önce sağ salim kavuşuruz 🙏
AylinKadir hilal_yener bende 9+3 aynı hiç birşey yok mide bulantısı kusma sadece endişe ediyoum acaba bişey olurmu diye bebeğime 🤭
AylinKadir Btlay-27 5 haftallıkken gittim duyulmadı kese vardı 6+5 gittiğimde bebeğimi ve kalp atışını duydum
Taze_hamis Btlay-27 kaç haftalıktın canım duyulmadığında?? Rabbim sağlıkla kalplerini duymamızı nasip etsin hepimize
Btlay-27 Taze_hamis 6 haftalıktı canım sadece kese göründü kalp atışı için bir hafta sonra gel bakalım dedi .benimkide geç döllenme galiba hayırlısı olsun inşallah Bebişlerimize bir an önce kavuşuruz🙏
Taze_hamis Btlay-27 benim gibi işte kuzum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ❤️❤️🙏🙏 alttan baktırdın mı cnm ?
Btlay-27 Taze_hamis hayır üstten baktı sadece gerek duymadı demek bilmiyorum .acele etmiyorum birazdaha beklerim yeterki duyulsun😀🙏
Betullll Melismerve benim de geç döllenme olmuş 6 haftalık gözüktük ve karnımdan baktığında çok gaz var göremedim dedi alttan bakalım dedi baktı ve çok net gözüktü kalp atışını da dinledik. Alttan bakması tehlike arz eden bir durum değil bence çünkü ucundan bakıyor