Haandeyamann Iyi akşamlar herkese kızlar yeni tayinimiz cıktı ve izmir e geldik cumartesi özel hastaneler açık olmuyor mu ben doktor bulamıyorum cumartesi de eşimle gitmek istiyoruz bi fikir verir mısınız yeni geldiğimizden bilemedik
Fidan3594 Haandeyamann bence bürün hastaneler açık. Bende Cumartesi gidiyorum çünkü. Hangi hastaneye baktınız
BirVeraAnnesi35 Haandeyamann ben egepole gidiyorum mesela canm ama ctesi leri öğlene kadar çalışıyor doktorlar tam gün çalışmıyorlar
Canocan01 Haandeyamann halkapınarda özel Çınarlı hastanesi Dilay hanım çok iyi tavsiye ederim Cumartesi 4 e kadar açık
ZehraAlbayrak Haandeyamann hastane kapanirmi hic magazami bu😀 acik hepsi. Egepolde cemil kaymaz var iyi doktor oneririm
yenigebis0335 Haandeyamann can hastanesine irfan bey ı birde emre beyi sorun isterseniz ben emre bey de takibi mi yaptırıyorum ama irfan bey de yeni geçti çiğli bölge devlette idi o da çok iyi bir doktor tavsiye ederim ikisiini de😊
Smnl Haandeyamann Karşıyaka medikal park Zekeriya Günere gidiyorum. Cumartesi’leri öğlene kadar randevu veriyorlar
Ygmr_kyl Fidan3594 Ayşalı Yılmaz doktorumuz, 75 tl muayene 5000 tl civarı da doğum, c.tesi öğlene kadar çalışıyor
Fidan3594 Ygmr_kyl muayene ve Doğum ne kadar orantısız ya 😅 ben cana gidiyorum 135 muayene 3500 Doğum
Haandeyamann Zumraylc bugün gidicem çok arkadasimdan duydum çok tatlı güler yüzlü diye ilk muaynem bugün 🙏😊
Zumraylc Haandeyamann bende ılk defa dun gıttım cok tatlı guler yuzlu doktor ınsaallah onda devam edıcem
Ozgemlym Haandeyamann geneli öğlene kadar açık canım ben hayat hastanesi Fatih beye gidiyordum çok iyi bi dr öneririm ama urla da olunca ve burdaki devlet hastanesindeki dr dan memnun kalınca bıraktım :)
Haandeyamann Zumraylc Bende bugün gittim aşırı tatlı güler yüzlü bende devam edicek gibi görünüyorum çok sevdim :)