Sahtemelek Park yatağın içine normal bebek yatağı mı koymak gerekir yoksa sadece reflü yatağı koysam yeterli olur mu
Pirayee123 Park yatak yataksız olmaz. Reflü yatağı zaten küçücük maksimum 60 cm uzunluğunda bir yatak. Uzun süre rahatca kullanabileceğiniz bir yatak değil. Ayrıca park besigin içine yatak koymazsanız boşta kalan yerler sadece naylondan ibaret olacak. Bu da hoş olmaz diye düşünüyorum. Ben kendim şahsen park besik ve içine uygun bir yatak aldım. Ayrıca reflü yatağı da aldım bir süre park yatağın üzerine reflü yatağı koyupta kullancam daha sonra park beşiğin yatağını kullanicam
Sahtemelek Pirayee123 bende öyle düşündüm aslında yatak alıp üstüne mi koysam reflü yatağını diye emin olamadım sizde öyle diyince daha çok sindi içime , reflü yatağını nasıl aldınız acaba e bebekte gördüm bi tane ama iyi mi bilemedim
Pirayee123 Sahtemelek ben sevi bebenin kiraz çekirdekli olanını aldım. Şimdilik iyi gibi duruyor henüz kullanmadığım icin başka birşey diyemeyeceğim
littleangel Ben de park yatak için Kraft yataşın Pamuk yatağını aldım, ayrıca reflü yatağı da aldım sevibebe nin mavi desenli kiraz çekirdekli olanı