Nalannnnnnnnnn Kızlar 37+3 deyim kızım olacak herkesden bir yorum kiz cocugu erken gelir yok erkek gec gelir yok kiz gec gelir herkes bisey dio kafam karma karışık ilk gebeligim bu nişan nasil geliyor birde suyum geldiginde cokmu akar anlarım dimi akıntı gibimi .olmuyor nasil oluyor anlatın hele birrrr
zynpgdkl Nalannnnnnnnnn bende şurada bekleyim.. benimde kızım olacak 38+0 haftalığım bugün nst ye girdim ne sancı ne kasılma bişey yok.. nişandan sonra hemen doğum mu başlıyor su gelmesi nasıl bi olay kafam karmakarışık benimde😳
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Nalannnnnnnnnn 41 hafta duran kız bebekte var erkek bebekte.Bebek kendini ne zaman hazır hissederse geliyor.Yakın çevreler pek seviyorlar yorum yapmayı:)Herkes de farklı olabilir.İlla nişan gelecek diye birşey yok.Genelde su geldiğini duydum.
Cokokuyan_dorukusunannesi48 zynpgdkl Bildiğim kadarıyla su gelmesi bir bardak su gibi geliyormuş.Fark edilmemesi mümkün değil yani.Doktorunda bilgilendirebilir.
Cnsumut Nişandan sonra hemen su gelmiyo.yani Nişan geldikten sonra 1 hafta süren de var doğumun olması.su da gelmeyebilir herkesin gelmiyo.benim nişanım 24 saat gelmeye devam etti ondan sonra suyum geldi 1 saat içinde doğum yaptım
nazel123 Ben doktorumla görüştüğümde nisan geldiğinde bekleyebilirsin ama suyun geldiğinde enfeksiyon riski açısından gelmen daha iyi olur dedi..