Biyolog Merhaba kızlar, Bugün kontrolüm vardı özel hastaneye gidiyorum. Hamileligimin basindan beri bi bayan dr a gidiyordum fakat ilgisini begenmedigim için farklı bi dr a geçtik aynı hastanede. 2li,3lu ve detaylimi yaptırdım bir sıkıntı yok çok şükür. Şeker testini de sağlık ocağı açlık tokluk şekerime bakarak yaptırmama gerek olmadığını söylediği için yaptırmadım. (Kesinlikle kacmadim) 32+4um. bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş. Şeker testini yaptır diye ısrar etti özeldeki dr. Bende 1 hafta önde veya geride olması çok büyük bir fark mi dedim kem kum etti. Gerçi anne babada boylu dedi. Ama inanılmaz ısrar etti. Çok bunaltı sırf orada yaptıralım diye. Sizce ne yapmalıyım?? 2li ve 3 luyu zaten orada yaptırdım paradan kaçmadım konu para degil yani
ilknuryzc1 Biyolog bu drların ısrarını anlamıyorum zaten yaa. Ben 2 li 3 lü testide istemiyorum. Keşke zorlamasalar
MucizeAnnesi3545 Biyolog bizim bebiş hep 2 hafta önde ama sıkıntı yok, belki başka bi sıkıntı görmüşte demiştir doktor ama seker yüklemesi bu hafatakarda yapılıyomu bilmiym. İstersen bi baska doktora görün gerek var mı diye öyle emin olursun
Biyolog ilknuryzc1 canımızı bebeğimiz i biz hiç düşünmüyormuşuz gibi davranıyorlar soğuyorum resmen dr dan.
Biyolog Kubraaas bende öyle çok post okudumki buradan . Öyle biliyorum çok büyük bir fark değil çünkü 1hafta. Sağol canım 🌷