Pircu Hanımlar merhaba, şuan 30+4 olduk çok şükür. 🥰 15-18 kasım gibi randevu alıp bi sonra ki kontorlüme gideceğim. Haliyle o zaman 34 haftalık falan olacağız. Acaba nst'ye kaçıncı hafta da giriyorsunuz? İlk gebeliğim o yüzden bilgim yok. 😬😬
Zekiyegn Pircu bende 35+0 haftaligim iki gün evvel kontrolum vardi nst istedi doktorm girdim cok sukur sknti yok😊
Tuanadeniz1 Pircu canım 34. Haftadan itibaren her kontrol öncesi nst ye giriyorsun sonra doktor yanına alıyor . Özel hastanede bu şekilde yapıyor bana .
Firdevsi Ben 29 +4 üm bugün gttim nst istedi kasımın 15 inde tekrar gidicem nst çektirirsin benden önce dedi
Pircu Svldlrbsy illa doktorun demesi gerekiyor mu nst'ye girin diye? Yoksa ben gelecek ay doktora girmeden nst'ye girsem olur mu?
Gizemabc Pircu geçen ctesi 30+4 haftalıktım. İlk kez nstye girdim. Sanırım 30.haftadan sonra giriliyor.
Sedahatun Pircu 32+0’da gittim en son 34. Haftada tekrar çağırdı önce nst istedi sonra muayeneye gideceğim
Vera18 Benim doktorum 32den sonra alıyormuş canım. Doktor ve hastanın durumuna göre değişiyor durum 😊