Ptk297 33 haftalık hamileyim bebeğimin karın çevresi bir hafta kadar küçük çıkıyor.. eğer ilerleme olmazsa gelişemediğini gösterir diyor doktor. Böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba 😔 erken almak zorunda kalabiliriz diyor. Kilosu 1950 gr.
mom44 Ptk297 benmde aynıydı muz kaşar süt beslendim 2 haftada topladı bakalım cuma tekrar kontrol var tekrarlamısmı bende merak ediyorum
NaimeYilmaz Ptk297 siz beslenmenıze yine agırlık gostern bırıde mecburı 35.haftasnda sezeryan olms az once okudum onunda bebegı beslenememıs sızın gıbı bır sorun yasamamıs cokta kucuk degl bebegınz Allahtan hayırlısı olur ınsallah 🙏
Betbet Ptk297 canim bu cok kiside oluyor ki doktorun cok erken konusmus bence benim basindan beri 1 hafta gerilik var gobek cevresinde haftaya dogum yapicam ama kilosunda hic bi eksiklik olmadi normal degerler arasinda oldugu surece problem yok doktorumda hep problem teskil etmedigini soyledi
Ptk297 Haftadan beri hep karnı geriden geliyor bir hafta.. neler yedim neler yaptım takviye vitaminler filan en iyi ihtimalle gerilik 3 güne düşmüştü. Bu hafta ki kontrolde yine 1 hafta olmuş 😔 umarım herkes sağlıklı kavuşur bebişlerine mom44
Ptk297 Betbet ya valla bilemedim ki bugün artık düşündüm her hafta kontrole gidiyoruz bu yüzden çağırıyor bizi özel hastane diyorum ki bizimi çok evhamlandırıyor.. eşimle artık birbirimize giriyoruz beni suçluyor beslenemiyprsun diye halbuki hiç öğün atlamıyorum herşeyi yiyorum vitaminli.