CansuDRY Firdevsi 28+0'da 1250 gramdı ve bir hafta önde dedi doktorum. Ona göre sizinki az olmuyor ki. Tam haftasına uygun oluyor. 🤔
[silindi] Firdevsi çok stres yapma bazen doktorların söylediklerini çok düşünmekten bu hale geliyoruz. Bana da önde gidiyor böyle giderse normal doğuramaz sezeryan olursun dedi. Sen normal dengeli ve sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalış herşey yoluna girer bence 🤗
Akademisyenanne Firdevsi her gun bir muz, uc ceviz, bir maden suyu, ev yapimi yogurt, mandalin ve yesillik tuketiyorum. Öğün atlamiyorum. Aralarda mutlaka ya yogurt ya da sut iciyorum. Tavsiye ederim.
ylzzz Firdevsi valla ne desem yalan olur pazardan alıyor babam rengi kıvamı aynı tahin pekmez gibi değişik bir pekmez bi sorayım bi adı var mı. Ben 3 hafta da bi tekerlek kars kaşarı maymun gibi muz falan yedim kilo almamıştı
ylzzz Firdevsi katı pekmezmiş marketten alma doğal birşey olsun kafaya da takma kilo alacağı vakte daha var benim ki bi anda sıçradı olur öyle. Bide nedense uygulamanın dediği veya nette yazan kilo aralıklarıyla doktorların beklediği çok farklı 🙄