Caglaak 2 saat sonra bizde 36+0 olacağız tansiyon yüksek diye bizi biraz korkutsada hastane filan derken şimdi ıyiyiz şükür kontrol ediyoruz sürekli haftaya kadar acil bir durum olmazsa ayın 30 unda görüşüp doğuma karar vereceğiz normal mi sezaryan mi hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım
BirVeraAnnesi35 BhrBrfn 36+6 yız yarın kontrolümüz var bakalım merak ediyorum kaç kg olmuşuz 😊 5 Kasım da doğumumuz var sezeryan olacak nasipse şimdilik aşırı heyecan yok ama son günlerde olur herhalde😊
azizeugur Sdemirel benimde 36+2 de 3100 grmdı doktor gayet normal dedi kilosu size neden iri dedi ki 🤔
Sdemirel azizeugur her gittiğimde iri bebek diyor 🤷🏻♀️Normal doğumdan da korkmaya başladım ben de sezeryana karar verdik o haftalarda 2700 falan olması gerekmiş
Nalannnnnnnnnn Yumuduk Yumuduk sanirim uzun mesaj arttım gitmedi sag kasikdan geldi ilk defa 30 dk sürdü sonra geçti bekledim gitmedim her sancida gidersem.psikoljim iyice gider 🤭
azizeugur Sdemirel çok garip biri başka bi şey diyor biri başka 🤔 benim 32. Haftada 2 kilo 98 grmdı 2 haftada 1 kilo almış özellikle sordum fazla mı kilosu diye yok normal dedi anlamadım
Sdemirel azizeugur gerçekten dediğin gibi garipler. Hayırlısı artık cesaretim de kalmadı zaten normale.