senbenbiz 2 gebeliğim ama sanki ilk gebeliğimdeki gibiyim aşırı heycanlıyım. ya sizce ney tahminleri alalım nolursunuz kızlar ya:) https://imgyukle.com/i/c26c0a96-743e-4296-b898-639bfd6fdc43.EDdYEs
Musel senbenbiz doktor söylemedimi bi tahminde bulunmadımı bende 12. Haftamda gidicem 9. Haftama yarın giricem ve 12. Haftada doktora sormayı düşünüyorm şahsen
senbenbiz Musel doktora sordum, şuan elleri ayakları çok hareketli, bacakları kapalı hareket ediyor, tahmin dahi yürütemiyorum inan ki dedi. 🤷🏼♀️
Musel senbenbiz yaa hadi bakalım inşallah benm ki belli olur peki ikili testi kaçıncı haftada yaptırdınız 🥰
Musel senbenbiz ben en son 8. Haftamda gittim yani geçtiğimiz cumartesi bana 12. Haftada gel dedi doktorum illaki 13. Haftadamı yapılması gerekiyor ki
senbenbiz Musel ense kalınlığı için ultosonla bakıyor, onun sonucu hemen çıkıyor, kan sonucuda 15 gün sonunda çıkıcakmış canım
Musel senbenbiz ooo 15 gün mü 😒😒 nasıl dayanıcam o kadar yaa siz nasıl dayanıcaksınız ense kalınlığında felan bir sorununuz çıkmadı dimi